10

смяХ

преди 5 години

Каква е тази ПАРОДИЯ,Андрей Слабаков кандидат евродепутат? Бездарен ходещ пепелник рекламиращ едни матраци....Наглост...

9

Анонимен

преди 5 години

В ЕС отиват или меки китки или жендъри, този от кои е или е привърженик на ИК ?

8

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство за това, че от зелен чорап и *** за зеле не става!

7

Анонимен

преди 5 години

Жендър идеологията е създадена в древна Гърция зедно с демокрацията византийците постоянно са воювали, а на фронта е нямало жени покрай тях. После победителите войници вече с разбити дирници са станали демократи

6

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

Нещо за якета и шпакловка има ли в изказването. Един приятел пита

5

Пфу..да..ви..

преди 5 години

Този "генерал" едва се спаси от затвора. Другият кандидат ( Слабаков ) , рядко се къпе и никога не изпуска чашата от ръката си. На Каракачанов , сайта bivol.bg му извади имотните далавери, а за парите от незаконно продаваните паспорти, тепърва има да се чуе. Пфу да ви..... .

4

Тим

преди 5 години

Дженифър идеологията не идва от соца, а е дело на Запада. Там разрешиха еднополовите бракове, там въведоха в училищата "то" , безродови деца. Така че, бъдете обективни и не упреквайте за всичко соца и рашките. Те са виновни за други неща.

3

До Странджата

преди 5 години

С това твърсение изби рибата и счупи глупомера.

2

Анонимен

преди 5 години

И да си направи един гол протест пред Ватикана щом е против защо трябва да плюска средствата на данъкоплатеца. Дума дупка не прави да си приказва всеки може, против туй съм против онуй съм.

1

Анонимен

преди 5 години

И к'во като е против какво ще направи !? Нека да познаем ще се поклони на диктатора Макрон, щото и да иска нищо не може да направи, ЕС е диктатура.