32

Анонимен

преди 5 години

джамбаз, ти си уникално тъъъпо парче ... то по тая логика и тиквата не сме го избирали за премиер

31

Каракучаноф

преди 5 години

И това паленце ли иска да стане еврудепутара? Майко мила, не е за вярване!

30

баба мара

преди 5 години

позор

29

Димчо

преди 5 години

Листата им е добра.В голяма степен изпълнена с разпознаваеми личности,доказали се в своите професионални сфери.С добрият електорат,който има,могат да гонят два мандата в ЕП.

28

Потресаващо

преди 5 години

Джамбазки, лъжливецо, ти наборен войник не си бил и не си ходил в казарма, а се правиш на патрЕот.

27

Анонимен

преди 5 години

Като гледам листите на ГЕРБ БСП ВМРО ДПС са хвани единия удари другия> Нявсякъде фигурират доста неприятни личности и анти-българи. Май българите пак ще гласуват не за някой а против някой. Аз лично ще гласувам за по-малкото зло

26

Samo minavam

преди 5 години

Само да види от някъде ванчо Михайлов,какви ***,крадци и ченгета са налазили ВМРО,ще се хване за револвера и познаите какво ще стане.........

25

Анонимен

преди 5 години

Ако някой български шафер гласува за тоя,значи че чавка им е изпила акъла.Тоз убавец защитава българските бизнесмени тираджийската мафия.Аз имам приятел,който започна да работи във френска транспортна компания.Както и преди,то и сега шофира тира по 2-3 месеца,но сега бруто заплатата му е три пъти по-голяма и след удръжки все още е два пъти по-висока от тази,която дават българските бизнесмени.Определено не пикае вече в бутилки,не стои некъпан със седмици,не спи в тира като куче!

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя келе ш.Никога не съм го отразявал за политик! Какво се вживява толкова лицмера не знам.

23

lili

преди 5 години

a be tozi ergen li e pe.....al lie koyto pazi parite na 4orbadjiite i laje maloumnite sofori 4e po kabinite na kamionite bilo luks da se spi ne glasuvayte za tqh

22

пазител на цион

преди 5 години

еврейският съюз ще пребъде, докато ни е полезен... след това съдбата на ссср...

21

Анонимен

преди 5 години

Не ни ги показвайте,*** от АТАКА,никой не гласува за тях.ИЗМАМНИЦИ СА!!!!

20

Православен

преди 5 години

Хер Флик е патриот ама за неговата си банкова сметка!

19

борба с престъпност

преди 5 години

Патриотарския депутат Александър Сабанов внесе законопроект за да се разреши продажбата на заглушители на населението, за красота и заблуда думата е наречена не заглушители а супресори. От тази мярка на партиотите са във възторг техния контингент от криминални престъпници.

18

Анонимен

преди 5 години

Джамбаски много говори за пакета мобилност на Макрон.А защо не поиска от шефовете на българските шофьори да им вдигнат заплатите и осигуровките така че да се изравнят с тези на френските шофьори.

17

държавна тайна

преди 5 години

Въпрос - колко апартамента има Шкембето, и повече ли са от на Ц?

16

Анонимен

преди 5 години

Енциклопедия на комунистическа България - 1981 година издание:Национализмът е последното убежище на господстващата капиталистическа класа.

15

Питър

преди 5 години

Не съм чел текста, защото ми се повръща от вербалните *** на това джудже, но моля ви кажете ми, Жамбаско коментира ли нещо за незаконните имоти на шкембелията каракачанов? Или за тях си мълчи като г.-ъ.-з, щото има доста за обясняване

14

Анонимен

преди 5 години

Автентични български патрлиоти, по имената ще ги познаете - назначени от Сороса - Контерарс, Джамбазки, Каракачанов - македонец от град Русе, Александър С-Шабанов, Шабан Шаулич, хахаха Сиди-сам си каза, че е израелец, прекрасни патриоти, гласувайте за тях и за другите кандидати на олигархията.

13

Чичко Сталин

преди 5 години

Кой беше тоа очилат педигри?