77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72. Ще ме извиняваш, ама като си купувам апартамент с ипотека сделката е на пазарни цени, така че да масово хората си плащат данъците, защото банките не ти отпукат заема на данъчна оценка, а върху реалната пазарна цена ! Последните 10 години масово се купува с ипотека - малко хора имат готови пари за един партамент, особено в София !

76

Гого

преди 5 години

Точно така който брой той печели изборите

75

Анонимен

преди 5 години

До 63. Нищо вярно. Първо, не са десет, а 8 години, с гадни прекъсвания. Второ, изобщо не е вярно, че нищо не са направили. Друг е въпросът, че на всеки му се иска повече.

74

Анонимен

преди 5 години

Никой не купува имот на пазарна цената винаги има договорки не виждам те с какво са по различни при положение, че това е масова практика...

73

Анонимен

преди 5 години

Купуването на евтини апартаменти може да бъде обяснено по два начина. Или са обещали прокарване на закони разрешаващи беззаконието, или са платили истинската цена с пари с неизяснен произход, но са декларирали пред държавата данъчната оценка, което е наказуемо от държавата, защото се отклоняват пари от държавния бюджет. Слабият държавен бюджет рефлектира на заплати, здравеопазване, майчински, пенсии и.т.н

72

Анонимен

преди 5 години

Който брои бюлетините, той печели изборите.Всички агенции изнасят прогнозни проценти, нищо повече.

71

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!

70

Анонимен

преди 5 години

Какъв апартаментгейт бе :) това беше такава глупост. Вие като си купувате кола да не би да обявавате реалната цена пред нотариуса? :)) Купуваш кла за 10 000 ама описваш само 4000 :) същата работа е и тук :)

69

Анонимен

преди 5 години

До 61. Спокойно, ще дойде БСП. тогава ще видиш какво значи катастрофа.

68

Анонимен

преди 5 години

Моля се на всички богове БСП да спечели и евро и парламентарните ама така с голямо мнозинство само и само да им гледам сеира :)))

67

Анонимен

преди 5 години

Няма да гласувам. Няма за кой.

66

iceblast88

преди 5 години

До 66Ти защо разделяш комунистите от ГЕРБ и комунистите от БСП на комунисти и не-комунисти след като всичките са комунисти? Е Бай Тиква охрана на Бай Тошо, Цв. Цв. БКП го направи човек, Цвъчка Цвачева в ефир си призна на предизборните дебати - дърта БКП-ка била, влезнала в партията защото само така можело да се издигне. Свинетзила (личния звяр на Бай Тиква) дърта БКП-ка наследничка на национален предател?

65

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

МЕЖДУ ГЕРБ И БСП НЯМА РАЗЛИКА ТВА Е БКП. ЛОШОТО Е ЧЕ СЕГА СА В ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ЕДНИ ПАРТИЗАНИ ДЕТО СА СЕ СКАРАЛИ НА ВРЕМЕТО КОЙ НА КОГО ИЗАЛ СЛАНИНАТА И ЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ ГЛАДИ ПАК ТОКУ ЩО СЕ ВЪРНАЛИ ОТ АКЦИЯ. ОТ ЦЯЛАТА НЕПРИЯТНА СИТОАЦИЯ СТРАДА НАРОДА.

64

Анонимен

преди 5 години

Апартамент гейт идва от радио Свободна Европа.Явно хората на Тръмп много добре познават дребната завистлива душичка на българина, който завижда за колибата, а не вижда откраднатите заводи, гори и земеделска земя от комунистите.И как си мислят хората на Тръмп, че ще се борят с влиянието на Русия в България, с най-яростните русофили като съюзници ли или като ги купят с многто много долари.

63

Кеч мания

преди 5 години

От години съм оприличил българската политика на кеч мания. В момента апартамент гейт ми изглежда все едно на ринга са излезнали Гробаря - ГЕРБ и Ракиши - БСП.В случая Ракиши е направил вонящото лице на Гробаря и всички очакват да спечели изборите, тъй като Гробаря е в "предсмъртна" агония. Обаче в последния момент Гробаря събира сили и прави задушаващото тръшване и печели титлата. Всички се дивят на невероятния обрат, а накрая Гробаря и Ракиши си пият рикията заедно ! Честито на всички българи !

62

Анонимен

преди 5 години

Защо само в София няма великденска украса?

61

Анонимен до 55

преди 5 години

Въпроса е че още се оправдават с предходните които са управлявали ? Не можеш 10 години да управляваш и да не направиш нищо за повишаване на доходите. Това се казва некадърност, ГЕРБ се самозабравиха и въобще не ги интересува обикновенния човек.

60

iceblast88

преди 5 години

До ИзнервенАма не се и оправят като се жалваш като ученик в първи клас, че кучето било виновно за това да си без домашно. От Бай Тиквонии освен оправдания, че предишните били виновни и как видите ли ТОЙ, ЛИЧНО и ОТ СВОЯ ДЖОБ вади пари за пенсии, за заплати и тн. (Само във фантазиите му разбира се, за пред заблудените гласоподаватели, а иначе от джоба на всички ни без неговия ги вади тия пари) друго не сме чули. То не бе БСП виновни, Русия виновна, Прабългарите виновни, Тракийците какво оставили

59

До 46

преди 5 години

Даааа,в момента няма друг,който да краде повече от ГЕРБ.

58

БСП

преди 5 години

Цецо идеото ще брой изборите бе кауни