19

Анонимен

преди 5 години

До vladyЗначи всичко над 57 трябва да е болно.

18

vlady

преди 5 години

До АнонимеНПървата ваксина за морбили света е въведена 1963г, масовото ваксиниране в България започва през 1969г. 51-ви набор няма как да е ваксиниран - по времето на въвеждане на ваксината са били на 18 години и е прекалено късно.

17

питащ

преди 5 години

Никой не задава въпроса откъде дойдоха толкова зарази и то някои нови болести ! Да сте чули нещо за американски военни биологически лаборатории в Грузия, Казахстан, Солзбъри ? Опитите се извършват директно върху нас без да подозираме.

16

Анна

преди 5 години

Добякъде разбирам безсилието на здравните власти - как да издириш и ваксинираш хора без адрес, които водят скитнически живот? В мобилния кабинет в началото на епидемията успяха да ваксинират няколко десетки души и толкова. Както и при предишните избухвания, и сега основно боледуват роми, а другите са имали нещастието да бъдат лекувани в едно отделение с тях. Не бива болниците да стават причина за заразяване.

15

Анонимен

преди 5 години

Защо ли - Ромул и Рем Рим създаха, тъй както си играха... ромале...

14

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 12КОГО ЛЪЖЕШ ТИ *** 51-ВИ НАБОР И 58-МИ НАБОР ИМАТ ВАКСИНИ ЗА МОРБИЛИ , ЗАЩОТО ИМ Е ПОСТАВЕНА ПРИ ВЪВЕЖДАНЕТО ИМ БИЛИ СА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!ПИШИ РОДЕНИТЕ ПРЕДИ 1950-ТА ТАКА ВЕРОЯТНО ВЕЧЕ МОЖЕ!

13

АнонимеН

преди 5 години

90% ОТ МАЛЦИНСТВАТА НЕ СА ИМУНИЗИРАНИ ДАЖЕ ПРОЦЕНТА НА ЗАРАЗЕНИТЕ Е МНОГО МАЛЪК!

12

Анонимен

преди 5 години

Ей дебилли ваксърски, никой роден преди 1960 г няма ваксина срещу морбили!!! Идете си избийте бабите и дядовците, щото могат да ви заразят. Смешнициии!

11

Анонимен

преди 5 години

До защотоЗащото си ***?"20 са болнични служители", дали и те не са имунизирани?

10

Анонимен

преди 5 години

Варицелата се нарича лещенка. Тоест средна шарка, защото пъпките са големи колкото лещено зърно. Силно сърбящи са и остават белези по кожата завинаги. От морбили не остават белези.

9

Как защо,

преди 5 години

питайте бгмама защо...

8

Анонимен

преди 5 години

Това, което почти всички сме изкарали като деца е варицела, която е също вид дребна шарка, но безобидна. И морбили е дребна шарка, но опасна.

7

Заваксър

преди 5 години

Къде са сега всички гогле спецове да кажат как има уран, плутоний, меркурий и други халееви комети във ваксините и как ставаш караконджул от тях?

6

баба мара

преди 5 години

защото в българия не знаят значението на думата профилактика колко народ измрятази зима от грип отделно от други болести не виждате ли че всичко е сбърканооколо здравеопазването и това го дължим на сдс те объркаха всичко когато официалнобяха на власт а неофициално са 30 години вече ни тровят живота

5

До незапознат

преди 5 години

Морбили води до висока смъртност сред децата, които я хванат. Радвам се, че си сред оцелелите. "Браво" на родителите, които в такива случаи считат, че няма защо да търсят лекар, пък и защо ли и да мислят за имунизации. Кавичките на браво-то са нарочно.

4

НЕбългарин

преди 5 години

До 1Като напиша в гугъл"всички случаи на морбили по градове" ей тази картина се появява!В Благоевград има регистрирани 40 пациенти с морбили, София град 7, София област 3 и във Варна е 1. Интересно, защо няма Кърджали, Разград, Шумен, Търговище, Дулово, Силистра и т.н все райони с преобладаващо турско население? А градовете с предимно българско население ха?

3

защото

преди 5 години

Антиваксърите не се страхуват ни от морбили, ни от нищо. Те се считат за безсмъртни. Затова така.

2

анонимна

преди 5 години

не турци, а роми, и който не се имунизира, да си плати лечението задължително.....

1

Анонимен

преди 5 години

На бойко електората ежедневно намира начин да напомни за себе си.