14

казаХ

преди 5 години

Само един етнос у нас изоставя или търгува с децата си.Цял свят знае,само слугинажни медии у нас НЕ.Тези ''майки"да бъдат лишавани от родителски права и плода на безхаберното им размножаване да бъде даван за осиновяване в чужбина.

13

Анонимен

преди 5 години

Да питаме ли от кои са тези майки , нормално е те да ги гледат , а да не ги набутват на български семейства .

12

хората са ограбени

преди 5 години

В момента животът на хората е като на еднодневки-пеперуди. Няма време човек да усети силите си, духа си, себе си. Живееш, колкото да дадеш семе и додето се засмееш, се озъбиш. Трябва ни подобрение на качеството на живота. Ако с промяна в ДНК мога да стана супердълголетен суперчовек със суперсили и възможности, за мен сексът може да почака. И може да не е толкова често. Има още по-големи удоволствия, но откъде да знаете за тях.

11

така мисля

преди 5 години

Моята представа за успешен живот - човек до 50-60-годишна възраст съзрява, пълноценен е с ума си, но интересът към секса се появява след 60тата година, когато човек е млад, както сега на 20 години. За това време човек знае иска ли деца и какво иска. Притежава гени за дълголетие като костенурки, орли и прочее. Няма закъде да бърза и спокойно отглежда децата си. Човек живее около 1000 години. Като начало.

10

Не сте готови

преди 5 години

Така става, защото нищо не се прави за промени в ДНКто на хората - за който желае. Темпът на размножаване трябва да се забави. Забележете - животните го правят само веднъж годишно, а хората - през цялото време. Вместо човешкият потенциал да се използва за самоусъвършенстване, използва се за секс. В резултат, амортизира се много рано, човек не доживява 100 години И ако няма секс, не му е интересно.

9

коки

преди 5 години

А има толкова семейства, които жадуват за деца!

8

Анонимен

преди 5 години

При повечето се прави заради помощи.Заявяват, че ще изоставят детето - държавата дава помощ, за да се избегне изоставянето... Те по махалите си ги знаят тия системи и си ги ползват доста добре, явно....

7

Анонимен

преди 5 години

При колко от тези случаи НЕ става въпрос за роми?

6

Анонимен

преди 5 години

От Хелзингския комитет одобряват ли поведението на тези майки, или другите майки са виновни, че не ги взимат да ги гледат от хуманни съображения.

5

Анонимен

преди 5 години

и всичките 3325 са снежнобелички, със сини очички,нали ?

4

Анонимен

преди 5 години

Това не са майки, а жалки *** ! МайкатаНикога няма да си помисли да изостави детето си !

3

Анонимен

преди 5 години

Как така искат?

2

Анонимен

преди 5 години

Помрачихте ми настроението с тази снимка под това заглавие.

1

Анонимен

преди 5 години

И тук отново става въпрос за лебеди.