107

Анонимен

преди 5 години

Края на шокаладите

106

Анонимен

преди 5 години

Не се притесняеайте братя украинци Украйна има най плодородната черноземна почва в света . А новите приятели на Украйна хуманистите и демократи от ЕС за да помогнат на украйнския народ вече са купили от олигарсите украйнския чернозем. Ежедневно стотици камьони товарят плодородния украйнски чернозем и го изнасят за Западна европа и основно за Германия. С

105

Морски

преди 5 години

Диктаторът Порошенко рухна,най-после Украйна ще си поеме дъх.

104

Любопитно

преди 5 години

Интересно сега дали ще продължат да се продават шоколадите "Рошен" на Потрошенко в супермаркетите?

103

Анонимен

преди 5 години

До Слава на УкрайнаТова си е агентура на Сороса, но скоро и неговия рейтинг ще отиде при рейтинга на Поросенко. Украинския народ показа, че хунтата е изгубила каквото и да било доверие.

102

haha

преди 5 години

До СъветИ каква е файдата на България ако Украйна влезе в ЕС ??? Работните места на запад няма да се увеличат заради Украйна - само конкуренцията между източно европейците ще се увеличи, тоест ще работят за по-малко пари... Българите винаги им е било трудно да се ориентират кое е полезно за тех и кое не...

101

Съвет

преди 5 години

До Порошенко 120 Не бързай да се радваш.Никой не знае какво е замислил Зеленски.Преди избори се говори едно , а после друго , както при нашето БСП.Дорде да видиш и влезли в ЕС и НАТО.

100

Анонимен

преди 5 години

Тоя клоун може да се окаже агент на Моцква също като нашия ушат ***, който само рецитира написаното му от БСП и снася секретно инфо на Решетников! И там скоро ще се разочароват от зеленото човече, пробутано с помощта на проруските ***, които и там са превзели интернет сайтовете като у нас!

99

Порошенко

преди 5 години

Американците спретнаха едно мирно майданче, като си мислеха, че ще разположат оръжие на тази територия в близост до Руссия, ама не им се получи. И Украина им стана ненужна вече.Спряха им финансирането и ги изоставиха като използвани, магистралки. Вдлъбнатите украинци вдянаха че са били от "страната на булката" и сега гонят Порошенко. Ще го изгонят, но се пита какво ще се яде от утре?И от къде безплатна газ за домакинствата!

98

Анонимен

преди 5 години

ХУБАВ ДЕН ЗА УКРАИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

97

Анонимен

преди 5 години

Укрите НАТИРИХА евреина Валцман ( Порошенко )

96

Анонимен

преди 5 години

Малки Американизирани мозъчета промити! Русия.Никога няма да стане Разграден двор.Като Европа! Разберете го най после! -:)

95

Анонимен

преди 5 години

До Факт 113Украина е пример, как една шепа евреи държат политиката и икономиката на една държава, като я докарват на положение банкрут...--а раССия за какво е пример, за нещо по-различно ли ?!??

94

Анонимен

преди 5 години

А Русия кога ще се събуди да измете рашистката диктаторска пасмина?

93

Анонимен

преди 5 години

До 110Украйна се събуди! Браво! Сега изметете.И фашисткото правителство!--за правителството в кремъл говориш, предполагам! ще им е трудно, но дано успеят! вече много руснаци в тубата се надяват товада стане, и тази върна да достигне и до тях!мирът в света минава през оставката на фюрера!

92

Факт

преди 5 години

Украина е пример, как една шепа евреи държат политиката и икономиката на една държава, като я докарват на положение банкрут...

91

Анонимен

преди 5 години

Украйна се събуди! Браво! Сега изметете.И фашисткото правителство!

90

Слава на Украйна

преди 5 години

Поддържал е Евромайдана и е изнасял представления пред негови участници. По време на ескалацията на конфликта в Украйна Зеленски поддържа действията на украинската армия и на доброволческите батальони, изнася концерти пред украинските военнослужещи, участващи в бойните действия в Донбас, заедно с другите участници от 95-ти квартал дарява за нуждите на доброволческите батальони един милион гривни

89

Крим не е руски

преди 5 години

На украинския народ ще му е весело , а на Путин ще му се стъжни...ха..ха.ха

88

Крим не е руски

преди 5 години

Володимир Зеленски е моше -евреин ..ха.ха Нострадамус е предсказал:ШУТ ЩЕ ВИДИ СМЕТКАТА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ..ХА.ХА.ХА