72

Анонимен

преди 5 години

До СтратегНе е казъл,че Нинова заговорничи с Борисов,а се трвожи,че Нинова може да отдалечи партията от ПЕС и че може да е същия диктатор от типа на Бойко,но и защитава БСП,изслушай записа,преди да коментираш.А щом го е казал,означава,че не е слуайно,ей така на вятъра.

71

Анонимен

преди 5 години

Ти нищо не си плащал ние ти платихме замъка в швейцария. Не че един тарикат е по беден от теб той пък си купил в барселона къщичка много манечка към 300 кв само. Абе изобщо всички сте за до стената ама още не се е родил Пиночет да ви разкаже играта. Но и това време наближава. Както са казали старите хора всяко начало си има край и този край ще е по жесток от хитлериският.

70

Анонимен

преди 5 години

Гербери какво предлагате не хората?Провалихте дори ЮП и Белене,а след няколко месеца спират газта,какво ще прави страната?Какво предлагате?Пак от същото нищо,пак провали и само разделяне на порции,както досега?

69

Анонимен

преди 5 години

тоя тухла връз тухла не може да дигне, камо ли тераса да облече теракот или па джамджосан балкон да спретне, а за имения из барцелона ишвейцария- тва па от къде му изровиха. Просто е либерален наивник. загубите му на изборите са зарди срещи не с Борятеф, а с Цецолинден фон .Цветанов му разказа играта на тоя маслен продукт. Щом не е крал и подписвал договори с Борятко, какво е правил че бе тоооолкова отстъпчив. Цецко кажи си Серго ще те разбере

68

Анонимен

преди 5 години

Искам и аз, да плащам с чужди пари, хахаха

67

Стратег

преди 5 години

До АнонименРазумни в какъв смисъл? Подобно изказване е еврейска йезуитщина, като е ясно,ч е йезуитщината се ражда от еврейщината. Защо? Защото това е недомлъква, че Нинова заговорничи с Борисов. Но не е казано директно, (защото трябват доказателства, а доказателствата са пикантерии от кухнята на БСП), а като внушение, което внася съмнение в действията на лидера си, преди избори. Това е ПЪлзящ Пуч. И ако можем да наречем нещо "Пълзяща Диктатура", ето това е "Пълзяща Диктатура"!

66

Анонимен

преди 5 години

Станишев казва доста разумни неща 14.04.2019 "Станишев: Листата на БСП е един голям подарък за ГЕРБ" (не разрешават да пусна линка)

65

Анонимен

преди 5 години

Нали Доган го убиха или поне така твърдеше приятелката му агент Павел Лютви Местанов. Станишев ще плаща сред като стане евродепутат. Бойко Методиев си плаща докато е министър председател. Политиците не смеят да се покажат пред избирателите си, а само пред телевизиите.Този пък от Атака, известен като Волен Сидеров, си има телевизия и електорат от цели 1,9 % за евроизборите. Смешни политици в още по-смешна държава.

64

ПроСоТо

преди 5 години

ама за каква "цена" говори тоя?!..-Вероятно за цената на имението му в Швейцария?...Защото ЦЕНАТА,която плащат "политиците" за грешките си, е ЕДНА:-ОСТАВКА И ОТТЕГЛЯНЕ от "политиката"!!!!!..разбира се,за тая .."конска муха" да налита на магарето в дирника, Е ПРИРОДА!!!!

63

Анонимен

преди 5 години

Платил бил цената... Цял народ плаща цената им. Цяла Европа също ще плаща грешките му. Може и целият свят ... Да натика зорлем наемниците на труда в ръцете на нацитата и фашагите го могат цоциалисти от мащаба на Станишев - исторически е доказано.

62

Истината

преди 5 години

А Доган от сараите,през гъстия дим,гледа на всичко тих,невъзмутим и ви гледа сеира.Чрез шиши изчисти гепените капитали,като разпродаде каквото трябва на когото трябва и сега го праща евродепутат на курорт.

61

boyko.uzunov

преди 5 години

Станишев - ти не си платил още грешките на баща си !

60

Патил

преди 5 години

Това нещо се целува с Местан ... не забравяйте...

59

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм против герберите,но откакто дойдоха на власт не са спрели интригите в страната и се върнахме в кървавите години на групировките,стига!Да се връщат ДПС и БСП или да оставят ГЕРБ и толкоз!А БСП ако си намерят друг водач и да не е Нинова или Манолова,ще е много по-добре за страната и за тяхната партия.Хората вече умират от страх още преди да са ги убили,такава страхова невроза е обладала цялата страна,тоя Иво от президентството и той се измъкна по терлици от там от страх,стига,писна ни

58

Само...

преди 5 години

...ти прочетох мнението Станишев и веднага го асоциирах с провинила се ученичка, която не спира да се оправдава, хленчи и извинява. Порасни и си поеми последиците от възможно най-малко казано "недалновидно" управление! Коментарът ми беше крайно щадящ и обективен за Вас Станишев.

57

възмутен

преди 5 години

Недялко пиковото плюе Радев,че има 1/един/ апартамент,макар и купен по-изгодно от военните.А самият той се е задавил от имоти в Бургас,Варна,София-5 броя апартаментя и за десерт- вила в Лесидрен.Трябва да си кристално чист,преди да плюеш другите.

56

баба мара

преди 5 години

кои ни вкара в нато и ес без референдум какви грешки си платил и с каквовтори мандат в Брюксел с това ли плащаш затова не гласувам от годинизащото не мога да ви понасям защото сте цър-ву-ли по манталитет

55

House M.D.

преди 5 години

'Аз съм първият в държавата..." - рече и отсече Гей Дмитриевич.

54

антикУропционери

преди 5 години

НЕРДЕ ЧЕВЕРМЕ- СОЦИАЛИСТИ,НЕРДЕ СУДЖУК -ГЕРБЕРИСТИ.НЯМА АКЪЛ ЗА НЕЩО ПО ОРИГИНАЛНО.

53

Анонимен

преди 5 години

С идването на власт на герберите се случиха много неща,които България не беше преживявала,атентата над Доган,атентата в Бургас,саморазправи и т.н.,хората смениха управляващите и дойдоха бесепарите и депесарите,но те също започнаха саморазправи, отмъщения,сега пак бесепарите контролират страната,въпреки,че не участват във властта и пак и пак и отново и отново и хората отново сменят управляващите,въртим се в порочен кръг от убийства и саморазправи.Докога?Докато не остане население ли?