118

КЪДЕ Е БЪЛГАРСКОТО

преди 5 години

Македонско месо, турски домати, гръцки краставици, френски или египетски картофи, полски лук, полски ябълки и яйца. Дори българската лютеница се прави с китайско доматено пюре.

117

Анонимен

преди 5 години

Аз лично предпочитам македонско агне и въобще македонска храна пред българските.Много по-екологична е. Също и сръбската.Зная че лум пен патрЕотите ще ми наслагат минуси, но всеки който е опитвал, знае че казвам истината.

116

Питам

преди 5 години

До ДИВАК 108 Шегувам се приятелю.Шегичка.Ветеринарен лекар съм.

115

Ради

преди 5 години

До wgwНяма проблем. Въпросът е да се посочи като такова, а не да се представя за българско (ако такъв е случаят).

114

wgw

преди 5 години

И какво като е С.Македонско? Важното е да се знае от къде е. Агнето с *** трудно можеш да го нахраниш.

113

Анонимен

преди 5 години

Македонските агнета са доста по-добри от българските.Хранят ги с естествена храна, а не с ГМО.

112

Анонимен

преди 5 години

Коректността изисква в заглавието да пишете Северно Македонски агнета.

111

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално, то от десетина години е така.Тиквите изнесоха българските агнета в С.Арабия.;Македонските станаха български.

110

ДИВАК

преди 5 години

До off - нямам против вашият вкус но , от полето агне не е с качеството на агне от планината - вупрос на вкусово възпитание , желая Ви да бъде вкусна вашета трапеза !

109

Тъпи

преди 5 години

Ние и нашето правителство ПРЕЦАКАХМЕ малките и средните български фирми ,но положихме червен килим за добре дошли чуждестранните вносители и търговски фирми за да ни бутнат хранителни продукти с неясен произход или второ и трето качество за български народ .

108

Анонимен

преди 5 години

Живо тегло върви по 6 лв навсякъде

107

ТУИТЬР

преди 5 години

всичко е менте

106

off

преди 5 години

Че то пак е Българско агнешкото.

105

ДИВАК

преди 5 години

До Питам - мой приятелю , "месо като месо , какво му е " - РАЗЛИКАТА м/у "месо като месо " е тази , че "конвейра " храни с "добавки" химии за "помпане" и вдигане на килограми . Планинското агне , теле е вдигнало килограми с паша на трева и най-вече с билки , вкуса на планинското агне или теле спрямо отглежданите на "ясла " е от земята до небето !!!

104

Питам

преди 5 години

Че какво му е като е от С.Македония ?Месо като месо.

103

ДИВАК

преди 5 години

АЗ от РИЛА ПЛАНИНА имам 27 агнета за продан , който желае да има истинско агнешко , добре ми дошъл , цената е 6,50 за килограм живо тегло !Черпа и червено вино със старец мое производство ( безплатно ) . ДОБРЕ МИ ДОШЛИ !

102

Shark

преди 5 години

Истинско прясно месо само директно от овцевъд. Иначе 99% ще е някакво менте. Да прецакаме големите вериги за Великден

101

Анонимен

преди 5 години

ми то си е нашенско.. в СЕВЕРНА македония има чудесно пасища и хора които ВСЕ ОЩЕ се занимават със селско стопанство без да им се налага да се съобразяват със Монсанто и Европейски идиотщини ...аз бих си купил

100

Анонимен

преди 5 години

Ако България намаше такива продажници те не са от сега такива са си били винаги от Стамболов насам и беше просперирала т.е беше си запазила заводите производството македонците сами щяха да кажат че са българи без ние да им го налагаме

99

Анонимен

преди 5 години

печат та печат - смешни сте ,един печат струва 7 лв ! кеф ти син кеф ти бенбен !ко са праите на ущипани и "проверяващи" - тировете с месо дето влизат и без мито са на Наши хора-Големите риби .