18

Анонимен

преди 5 години

Стига сте се паникьосвали , да , чака се дълго в болниците , ако си обикновен гражданин ,но така шар..ла..та ..ните в БГ ти дават възможност да се явиш по- бързо при Създателя а те остават тук на земята и както казваше Мамалев в един скеч"мъка, мъка" - къде и за какво да похарчат спестеното -Въпросът е къде са водачите ни към "европейски" ценности в тези случаи ..?? ами борят се и те с дълга си към народа...пак ги избирайте ,преходът към отвъдното още ще се съкрати в наша чест защо да се мъчим

17

Предложение

преди 5 години

Предлагам да затворим руските болници и да ни дойдат американски болници!

16

Бож.

преди 5 години

Над 70% от болниците у нас са турски или руски, а на тези хора Българи не им трябват- пречат им да обявят, че Европа е "цивилизована" от тюрки и "славяни" (т. е. руснаци)!

15

Бай Тодар

преди 5 години

Уважаеми дрогаре и дрогарки демократи и демократки. Докато чакате за лечение яжте банани. Бананите съдържат полезни за здравето витамини.

14

геноцид

преди 5 години

Какво значение има дали си русофил или предпочиташ брюнетки? А за здравната каца made in BG е по изгодно да *** отколкото да се харчат излишни пари от "търговските дружества".

13

Анонимен

преди 5 години

Хората не ги лекуват, а ги изнудват за пари - поликлиники, болници, лични лекари, частни лекари, зъболекари!

12

Анонимен

преди 5 години

Русофилът се ражда с диагнозата си, но вместо да ходи да се лекува на Исток, отива на Запад...и плюе !

11

Анонимен

преди 5 години

До 9Ползвай "Бояришник"... изпитано широкоспектърно "лекарство на изток !"Рая" е гарантиран от "бащицата".

10

Анонимен

преди 5 години

Защото бг пациенти трябвада умрат по-бързо,ане да бъдат излекувани.

9

kukla

преди 5 години

Бедни ама не по-нещастни от богатите старци на запад от нас. Бедна ви е фантазията какви нови лекарства се мъчи да произведе фармацевтичната мафия на запад. Не ви съветвам да тествата и наскоро пуснатите в употреба велики новооткрити лекаства. Става въпрос чисто и просто за пари за фармацевтичната мафия.

8

Анонимен

преди 5 години

слава камунизма

7

ДртПрч

преди 5 години

Чакат, защото са бедни. Бедни са, защото са ниско образовани и защото тези, които сега са във възрастта на болестите, 45 г работеха за една партия, вместо за семействата си и собственото си благополучие. Ако бяха работили за себе си, сега нямаше да са бедни и щяха да могат да си позволяват много повече. Това е положението. Всичко друго произтича от ония 45 г.

6

Анонимен

преди 5 години

В Германия наистина са правели експериментите с лекарства върху концлагеристите. В следствие все още се ползват ефективни продукти от това време.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако за нищо не се вдигнем на бунт, то знайте, че това е най-важното, за което да го направим!

4

Анонимен

преди 5 години

за тези болни това са последните шансове за живот, затова! а инак докато не се премахне тъпата идея - болницата да е търговско дружество МЗ ще търгува с животите ни. Срам, срам!

3

Анонимен

преди 5 години

Това са видимите резултати на комунистите от герб. Не че е по-различно от това което се случва при комунистите от бсп.

2

ТУИТЬР

преди 5 години

ВЕЧЕ НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

1

привет от Германия

преди 5 години

Защо с болните ще експериментирате лекарства ?!Лекарства експериментирайте с затворници които имат доживотни присъди без право на обжалване ! Заразявайте ги с разни болести и после експериментирайте новите лекарства ! Така поне и престъпниците ще дадат своя принос за развитието на човечеството !