116

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас... нормалните хора?

115

Само питам

преди 5 години

Султан Реджеб какво изквича по въпроса?

114

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

Империята отвръща на удара,Отмъщение за Нова Зеландия

113

Анонимен

преди 5 години

Всички религиозни са хипнотизирани овце на тоа Свят , всичко е измислено тогава от неграмотни и непознаващи съответни Явления хора

112

Shark

преди 5 години

До 130. Знаеш ли защо на македонското знаме е изобразено слънцето? Защото само то е по-древно от Македония. Хахаха.Е,и вие турците сте същите смешници. Разберете се с македонците от кой произлиза земята. Палячовци.

111

Анонимен

преди 5 години

Сега очаквам изявление на идеолога или идиотолога Б.Б как ще има полиция по празниците как ще сме подготвени и т.н и как трябва да се увеличи заплатата на МВР служителите

110

Анонимен

преди 5 години

Мохамед е знаел, че душите на умрелите мюсюлмани се преселват в прасетата и затове е забранил да ги ядат.

109

НЕбългарин до Shark

преди 5 години

До Турски ятаган 91. Да, така е, само че тези хора са били араби, с които вие, турците, нямате нищо общо. Вземи се поинтересувай за произхода на турците- Тука ще си позволя малко да те прекъсна! А ти вземи се поинтересувай за произхода на българите! Чети за произхода на Хан Аспарух от турската династия Дуло! Чети за символа IYI, който е турски символ използван от прабългарите! В английския википедия пише, че българите са говорили на турски, като са дошли в балканите!

108

НЕбългарин до Циник

преди 5 години

Само наглостта - изпреварва простотията на безтилните ви криви дзypли.Вместо да се покриете от срам...вие се лезите из форумите ... след поредните реки от кръв...разкъсани деца и жени....-Само не разбрах ти скрили се след проявата на Тарант? Ти скрили се след демокрациите на САЩ по мюсюлманските земи? Ти скрили се след като сами си събориха кулите и обвиниха мюсюлманите? Ти скри ли се, когато нападнаха Ирак заради "химически оръжия" и избиха хиляди невинни? Що за наглост е това?

107

Shark

преди 5 години

До Турски ятаган 91. Да, така е, само че тези хора са били араби, с които вие, турците, нямате нищо общо. Вземи се поинтересувай за произхода на турците.Те са били диви племена от далечния изток, които по пътя си са превзели арабските страни и са приели от тях религията и писмеността. Затова в османската империя се е пишело на арабски, латинските букви ги въвежда Ататюрк, който успява малко да ви цивилизова, ама виес дървените тикви сте на път да унищожите делото му. И себе си!

106

Циник до НЕбългарина

преди 5 години

Само наглостта - изпреварва простотията на безтилните ви криви дзypли.Вместо да се покриете от срам...вие се лезите из форумите ... след поредните реки от кръв...разкъсани деца и жени....От ваши съверници ... черва...очи...откъснати крайници.... за вас са нищо.Пиетет?Тази дума - не сте я чували!Вие знаете - Аллах акбар ... и нищо друго!Такт...абсурд!

105

НЕбългарин до Циник

преди 5 години

Една малка подробност УДОБНО ТИ УБЯГВА - при нас християните - педофилията е болест...сексуално извращение ...бива заклеймявана...а при вас - е НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ!Вие сте педофили по убеждение-Абе, защо фактите говорят точно обратното? При вас педофилията се учи от ранна възраст по църквите! След това тези деца растат някои стават политици и приемат законите за гей бракове! Дааа много хубаво християните заклеймяват сексуални извращения чрез узаконяването им в бракове!Още имали смисъл да спорим?

104

Циник до НЕбългарина

преди 5 години

Една малка подробност УДОБНО ТИ УБЯГВА - при нас християните - педофилията е болест...сексуално извращение ...бива заклеймявана...а при вас - е НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ!Вие сте педофили по убеждение

103

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов е виновен................от него всякакви гадости може да се очакват!!!

102

Уроди

преди 5 години

Ислямската секта клон на сатанизма пак в действие...

101

Анонимен

преди 5 години

Иисус Христос и Мохамед са исторически личности, но не са богове................религията е опиум за народите!!!

100

Анонимен

преди 5 години

До Не съм роботБог има различни имена...............всяка религия трябва да се уважава...............сигурен съм 100 %.............православен християнин съм, но не мразя мюсюлманите!Не приемам френските откачалници-журналисти да правят карикатури на Аллах и Мохамед...............френска му работа................заслужават си съдбата франсетата!

99

НЕбългарин

преди 5 години

Аз предпочитам да мисля за себе си...като за агностик...но всеки полуразумен - вижда какво човеконенавистно извpaщение е исляма.Узаконена педофилия ... и разнъдник на социопати!---Някой за педофилия ли говори? Имали смисъл да почвам да броя оргиите по вашите църкви? А нещо да кажеш за най-големия архив от детско порно открит във ватикана? Нещо да кажеш за това как в църквите са карали децата да мастурбират пред вашите "светци" и след това правили секс с тях? Доказателствата са повече от ясни!

98

Не съм робот

преди 5 години

Христос казва не убивай Алах казва убивай това е различно Христос казва не лъжи не кради не прелюбодействай Алах казва може да прелюбодействаш вземи си 4 жени Бог наистина е един ама се казва Исус Христос

97

Анонимен

преди 5 години

Туй вече е хибриден терористичен акт по светски и религиозни обекти,че по туристическия бранш как участващ и поемащ желаещите от християнска вяра да посетят свойте по вяра и обичаи,що да ги посетят на праник традиционно поне един път в годината,но там някакви си терористи наглеци и откачалки в хибриден тип решили да не им разрешат расходка свободно кат на гости при свои при това един път в годината когат се празнува Воскресение Господне и Господ се връща към този свят от вярващи как желан гост.