213

хм

преди 5 години

Е,то и досега влакната от конопа се използват за В и К инсталации.Но последният път като си купих ми казаха,че били италиански кълчищата!Като материал влакната са превъзходни защото не гният-в старите селски къщи има стари черги и покривки на по 80 години и изглеждат като нови.Няма такъв изкуствен материал-толкова здрав и издържлив като конопа.

212

в

преди 5 години

идват евроизбори ако някой има смелостта да го обяви публично ще гласувам за него

211

да

преди 5 години

говориш абсолютни глупости.. първо много от персийските утравители по места не са убити, а продължават службата си само, че под властта на Александър..почти навсякъде до където армията му е стигнала по ключови места са поставени гарнизони, а и много от градовете основани от него съществуват и днес.. много имаш да четеш още преди да коментираш история.. раничко ти е

210

kings

преди 5 години

До Заспал тревоманКои разумни дървави? България и Унгария ли? Ако ти пукаше за децата и младевите, то ще си наистина заинтересован от темата и да отделиш 5 минути да поровиш поне за някоя държава, а оттам и ЗАЩО са решили да променят политиките по тоя въпрос.

209

Анонимен

преди 5 години

Де.адета пред НС, и вътре също.

208

Заспал тревоман

преди 5 години

Тревата уврежда тежко развитието на децата и младежите. В нито една държава, легализирала канабиса няма намаляване на вредните последствия от нея, дори напротив, увеличава се употребата в млада възраст. Затова не трябва да се позволява свободната й употреба и продажба. Това е аргументът на много разумни държави!

207

Ненормална държава

преди 5 години

Мисля че не само тези пред НС, но и в него са напушени и неадекватни

206

Все тая

преди 5 години

Тея имат ли връзка с главния? Да ми тръгнат надрусани кат холандците ли? Айде нема нужда. Онея ходат като инжектирани кучета и се хилят на светофарите. Качва се в колата и не знае какво прави и на къде е тръгнал.

205

ахахаха

преди 5 години

тея са луди, мафията да си даде бизнеса ахаахах

204

Анонимен

преди 5 години

Опиятите отдавна са легализирани, който не е решил той не се е записал на метадонова програма, ако искам още утре мога да го направя, и никой няма ми иска обяснение или арестува защо се разхождам с шише метадон в джоба, къде е логиката на законите ???

203

Анонимен

преди 5 години

В Холандия дори е забранено производството! Някой пак си измисля!

202

Анонимен

преди 5 години

Весели хора :)

201

Анонимен

преди 5 години

Понеже не са забранени от някакъв талибански закон и всичко е точно, затова дайте да си го изкараме на шепа "наркоманчета" после дооволни да сложим лактите на масата и поемем дневната дажба ракия за вътрешна дезинфекция и отпускане на вервите.... жената ще го отнесе по късно! :)))))

200

Анонимен

преди 5 години

защо едни доказано опасни а здравето и предизвикващи зависимости субстанциии са законно разрешени, постоянно рекланирани по медии и лесно достъпни навсякъде???

199

Факт

преди 5 години

Марихуаната ЩЕ БЪДЕ легализирана . Гаранция. Но не заради протестиращите а защото : Най лесно се управлява напушен , *** и разделен народ .

198

Стратег

преди 5 години

Младежите искат "европейско развитие", а Бойхо не им го дава;))) Не мой тъй;)))

197

АнонимеН

преди 5 години

НИТО БОРИСОВ НИТО БСП ЩЕ ПОСМЕЯТ ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА ЗА ПУШЕНЕ!ТЪЙ, ЧЕ САМО СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО

196

72217

преди 5 години

Не разбирам защо полицията е задържала само трима. Или те не са били от агитката, на която е поръмана тази проява с цел да се разсейва вниманието от провалите на Борисов.

195

Стратег

преди 5 години

До Анонимен;))) В крайна сметка, не бива да се забравя, че мечтата на Сашко бе да достигне Индия;))) Цел на завоевеанията му;)))

194

ъъъ

преди 5 години

Събрали се .... на събор...пропаднала работа.А един пушел щото бил в депресия и само това му помагало. И тая депресия цял скапан живот...