86

нормален

преди 5 години

Нали всички от бсп си подадоха оставки и напуснаха работа сега пак ли искат да ги избираме или така и хареса да ги назначиме и те да не ходят на работа

85

Гацо Бацо

преди 5 години

С лозунги и манипулации не става ! Що не вземете мотиките и да поработите .

84

Цецо Цъ

преди 5 години

Пред простотията, некадърността, кражбите и наглостта на БиБи и Асансьора, колкото и да ни е неприятно, ще предпочетем културното ниво, западното образование и младостта на повечето от ръководството на БСП. Постарайте се да затворите устата на Гергов - Сви.ня.та, Дъбчо, Мишо Миков, Станишко и още десетина ме.ке.рета, че те ще ви издънят отвътре.Толкова злобе има у тях, че ще ви предадат на гербаджиите.

83

Дано има Господ

преди 5 години

Аз мисля,че дебелата червената капиталистка е популистка,защото много добре знае,че няма как да стане "справедливост сега".Пъво-трябва да я разследват за далаеррите и,включител но за "Техноимпекс"-а,второ-да я вка рат в дранголника,за който отдавна плаче,трето -да и "приватизират" това, което тя е ошлевила от народа и т.н..Кога ще стане това,Курнело !? Никога!За това сега от мен :"@натема"!И нека да е до девето!

82

Лазаров ден

преди 5 години

Искат хората промяна. Вчера скандираха пред портрета на Ленин " Лазаре стани...Лазаре стани..."..ха.ха.ха Алчните червени..... пак искат да дойдат на власт и да занулят спестяванията на хората както правят винаги(КТБ, 1990г,1997г) . По времето на ГЕРБ хората имат спестявания за 53 милиарда лева.

81

Анонимен

преди 5 години

Старомодно,плоски слогани,злобни коментари и мускули от стериди! Селска работа!

80

Анонимен

преди 5 години

Ало,Бсп вие имате ли представа как жестоко загубихте като вкарахте Станишев ???Нинова беше набрала страшна скорост да измете герб .

79

СПРАВЕДЛИВОСТТА

преди 5 години

НЕ ....НЕ ИСКАМ ПРИ УВОЛНЕНИТЕ ЗА КОРУПЦИЯ !

78

Анонимен

преди 5 години

БСП винаги са били добри в лозунгите, но на практика, когато говорят за свой другар фразата е:Еди кой си е добър политик и добър бизнесмен.Мражата им от фирми е феноменална.Любимата им политическа отговорност е колективната.Липсата на лидери е удобна като липсата на персонална отговорност.

77

незабравимо

преди 5 години

На трета снимка *** се е изтипосала с черни очила досущ като котарака от Пинокио /като го агитират да посее парите си/

76

МИМ

преди 5 години

Не могат ме преметна. Яли сме им попарата. А съдебната система трябва да е независима.Нещо ми казва че Ленчето ще прави компания на Иванчева.

75

Анонимен

преди 5 години

В момента предсрочно се освобождават някои затворници с леки присъди, за да се освободи място за рецидивистите крадци и измамници от ГРОБ

74

Хаха

преди 5 години

Гласувайте за най-българската листа, тази на БСП - Йончева, Сергеевич .......

73

Престъпници

преди 5 години

Гласувайте за рускинята Йончева, обвинена в пране на пари в особено големи размери, ще защитава нашите интереси в ЕС .....

72

Анонимен

преди 5 години

Няма снимки от концерта преди представянето. Много стилен и приятен.

71

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за най- българската листа - Габриел, Майдел, Али.Доказани евродепутатки,

70

Наш Георги

преди 5 години

Каква честност и каква справедливост от тия охранени и бленуващи за власт милионери?!Винаги при избори комунистите-социалистите не печелят ли за тях изборите са НЕЧЕСТ- НИ И ОПОРОЧЕНИ :)))Мисля,че им стига толкова ,колкото са властвали - обещанията им са много големи,но резултатите им са малко над ... нулата ха-ха-ха! Че да гласувам за тях ли ?! - НИКОГА ! Не ми се слушат повече лъжи и обещания !!! Богатият на бедния не дава!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Значи на всички, изхождащи се тук срещу бсп им харесва да ги *** сегашните - ток, имоти, калинко, повсеместна некадърност...Какъвто избирателят, такива- избраните.

68

Лицемери

преди 5 години

БСП не работят , но в лозунгите и празните приказки са ненадминати ......

67

Реалист

преди 5 години

Българи, внимавайте! Тези за ПОРЕДЕН път искат да ви измамят. Велики са на лозунгите и големите обещания, но вие помните какво се случва след това. Не настъпвайте същата мотика.