129

това е положението

преди 5 години

Добре, че Десислава Николова ни каза, че сме добре, та да знаем. В медицинския сектор. Бойко обеща увеличение на заплатите, но такова в МБАЛ Велинград няма. Главният лекар казва - няма заповед черно на бяло. Бойко и здравният министър? Какво черно на бяло не сте дали на доктора? И защо ако има увеличение на заплатите трябвало всеки отново да подпише нов трудов договор? Така казва главният лекар. Засега увеличение няма.

128

България е метафора

преди 5 години

Реституцията роди чудовища. Нацията е заета да потребява. На почит е Алчността.

127

Анонимен

преди 5 години

Единствено по нисък стана на облагодетелстваните русофили

126

реалист

преди 5 години

Колко ли трябва да кяриш че да си чепатиш устата че не е вярно това България никога не е била с толко висок стандарт факт

125

Анонимен

преди 5 години

Да избереме бсп та да ни се стъжни живота че руснаците почнаха да ни завиждат

124

Аз

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА. ****ната им на ГЕРБ! ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП. Мизата им е поне 30-40% при обществените поръчки, а народа се чуди после защо са калпави пътища, здравеопазване. И защо голяма част от работодателите не могат да увеличат заплатите.

123

Анонимен

преди 5 години

Май вече сме на първо място по доходи в Европа.Марчето Габриел да провери, защо от Евростат лъжат, че сме на последно място?!

122

Преминаващ

преди 5 години

Е какво се палите толкова ? Истината ви казват хората ! Писали са за Българите, ама дали за тия в България или ония дето я напуснаха, дали за "българите" в парламента или ония извън него не са нали ?! Незначителни подробности (каквито станахме всички останали тук ) ! Е що се палите тогава ?

121

Анонимен

преди 5 години

Абе стига с тези фалшиви новини ,уж Габриел е комисар по тези неща , а тук се бълват фалшификати- кое му е добрето в БГ? влизаш в болница и не знаеш дали тарикатите там ще ти подарят живота ,или ще вземат парите по кл. пътека и ще те захвърлят като *** ,ако не си някоя"важна" клечка, на улицата ,ако не те пребият за 5 лв. ще те нахапе куче , не си сигурен кой зъвни на входната - крадец , измамниците от ЦСИ-то ,щото дължиш за 5лв лихва от 1005 лв по магистралите - ад , лоши храни още да пиша?

120

Анонимен

преди 5 години

тия май са се огледали в имотите на гербавата мафия само

119

Анонимен

преди 5 години

Подобрява се стандартът живот на... някои хора.При МРЗ 430 лв нето и пенсии 200 лв няма как да се подобри стандартът на живот на обикновените хора.

118

Анонимен

преди 5 години

Продавам кокаин ,леко мокър ,малко посолен.Да си го смъркате като богати пичове.

117

Съдран црвл

преди 5 години

Брееей разбогатяли сме . И защо пак не съм разбрал Нещо съм проспал и не съм разбрал как и кога неус тносъм забогатял.Вече сме богаташи и буржоа. С луксозни имоти апартаменти .Беееее..

116

Анонимен

преди 5 години

Да избираш 10 години такъв празноглавец като Тиквата показва само едно, българина е неземно ***.Да не говорим че да гладуваш за такъв арогантен лъжец като него е патологичен случай на инфантилизъм и слабоумие.Жалка история....

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Ако, прИвинцията не се казва пийте а пиете !!Очевадно е какъв е лекторката на шайката от ГРОБ.Основно сте неграмотни провинциалисти.

114

Анонимен

преди 5 години

Стига с Г.рбераски дол.нопробни лъжи

113

Шибача

преди 5 години

Поредната платена новина от гроб. Народа вече няма да гласува за лъжливата управленска хунта. 30 г. властта претопи населението и обрече народа на глад. Заслужават до живот в трудов лагер!

112

Анонимен

преди 5 години

За това ли всеки по млад вече се орентира към терминал 2 ??

111

Анонимен

преди 5 години

И аз ако взимам 10 000 на месец като тая и аз ще казвам същото. Даже ще кажа че вече нама клошари бездомници и мизерстващи. Ще кажа че партията любима е дала пари за най бедните които всеки месец ще взимат по 500 лева на калпак. Защо да не го кажа какво ми пречи. Нали заплатаката ми тече и любимата ми партия я е осигурява от дданъците на овцете. А че това което казвам е долна лъжа кво ми дреме. Аз нали си живея охолно. Какво ме интересуват умреляците. Важното е да хваля партията любима и вожда.

110

Анонимен

преди 5 години

Ром-Пром всичко скапаноооооооооооооо!