12

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаГоVньо, не ги жали, загинали НЯМА! Десетки загинаха в Калифорния, изгорени в градчето Парадайз! Хем го гасиха с всичката си налична техника. Горя и Таузенд Оукс, съвсем до Малибу!Самолетите на МЧС за един ден угасиха 81 пожара! Пращаха преди години амфибиите Бе-200 да гасят пожари в Португалия, Испания, Италия. Загрбват 12 т вода, срещу 6 на Бомбардие и са много по-бързи.

11

ВЫЖЖЕННАЯ ЗЕМЛЯ ДЛЯ

преди 5 години

Китайски агенти ходят по Сибир и палят! Всичко до Урал го смятат за собственост и се готвят да си го вземат обратно. Руснаци ги хващат на местопрестъплението, снимат ги с номерата на колите им, но полицията бездейства. Такива са инструкциите на Путин и сие, които са изтъргували с Китай начин да си спасят парите; след тях пожар или потоп...не им пука.ВЫЖЖЕННАЯ ЗЕМЛЯ ДЛЯ КИТАЯ! на youtube каналът на Волхонский ЛАЙВ

10

До Анонимен 8

преди 5 години

Не са полели този пожар, защото е безсмислено да се гасят треви в рехава тундрова горица, където всяка година стават такива пожари и това е част от природния цикъл. Вероятно са гасили други пожари в Забайкалието и Приморския край.Отминавай драсканиците на злобния тъъъпунгер, който не е и помирисвал Германия и лъже, че пише от там. Не знае и дума немски, дефектна глава!Пожари стават навсякъде, където се появят условия - в Гърция, Италия, Испания, Португалия. В Пирин горя няколко дни! Страшно!

9

Аз съм №6

преди 5 години

До привет от Германия (продълж.)Шмуциге Шайссе, връщам се на темета, зачекната от теб.През декември 2018 в Калифорния изгоря напълно градчето с хубавото име Парадайз. Изгоряха хиляди постройки, загинаха неустановен брой хора, но от порядъка на десетки. Изгоряха 251610 хектара прекрасна гора. Горя и Таузенд Оукс, близо до Малибу, NW от LA. Та не ми говори за цивилизовани страни, Шайссе!Пиша това, защото когато ставаха тези нещастия НИТО ЕДИН ПОРЯДЪЧЕН ЧОВЕК НЕ СЕ ЗАРАДВА! А ти си гнъс!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Е защо не са ги поляли пожарите тогава?

7

Анонимен

преди 5 години

Тъмна губерния е там. По нищо не може да се сравни с цивилизована Европа.

6

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияШмуциге Шайссе! Па се изказа неподготвен! Служба като руското МЧС няма никъде по света, така организирана, екипирана и ефективна! Организира я Сергей Шойгу. Поливат пожарите с хеликоптери Ми-8, Ми-26, самолети Бе-200, два пъти по ефективен от Бомбардие, а и по-бръз. Глисира над река или езеро, загребва 12 тона вода и действа. Ползват и Ил-76.Миналата година в Калифорния изгоря цяло градче, загинаха доста хора, изгоряха гори, а не треви, като в тундрата в Магаданска област.

5

Анонимен

преди 5 години

Над 340 души са признати за потърпевши, сред които - 53 деца, съобщи пресслужбата на МЧС РФ.

4

привет от Германия

преди 5 години

Пожари има на всякъде по света у, но в нормалните държави пращат хеликоптери и самолети да гасят пожарите ! В руската *** много рядко пращат някой хеликоптер да гаси пожар , причините са ясни , няма пари ! Преди един месец изгоряха хиляди хектари тайга на 200 км. от град Магадан , а руските некадърници казаха ,че не могат да пратят хеликоптери понеже пожарът бил много далече от най-близкия град Магадан , " прекалено далече цели 200 км " !

3

Факт!

преди 5 години

Аз като ви казвам че руснаците имат огромна територия и нямат население за да я покрият и всъщност не управляват по-голямата част от територията си и скоро ще я изгубят!

2

Анонимен

преди 5 години

Русофили радвайте се !...президентът Путин изслуша по телефона !!!

1

Гледна точка

преди 5 години

Това е там където не го гасиха. То беше далеко иго оставиха да изгаснел сам??500км по права линия и един час със самолет. руските управници пак акъла ги биee биee у главите.Жалко за хората!