19

Скептик

преди 5 години

До Фармацевт,За теб етикетчетата са важното. За нас какво има зад тях.За съжаление някога Българите се разделили. Аспаруховите се покръстили и станали Източно православни, други отишли на Запад и станали католици, трети останали край Волга и като се присъединили към татарите приели исляма. Другото им име кумани, с които Калоян разбива Латините.Има картина Казаците пишат писмо на Турския Султан. Ама къде въображение при фармацевт.

18

Само така

преди 5 години

Хубаво е, че има устойчиви хора, които спазват традициите. Да са живи и здрави. Де да бяхме и ние с този морал.

17

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До Анонимен 18Често на Гошу му олабват седалищните мускули мустакати турци живеещи в австраляя и затова е недоволен,иска още и още,*** няма пари да си плаща за услугите....

16

Браво

преди 5 години

Точно такива хора ни трябват по южната граница!!!

15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ама пък имат наглостта да казват кой да влиза в селото и кой не? Тук да не им е губерния? Айде на самолета и за Сибир

14

Гoшу

преди 5 години

Леле, каква дълга статия за донските казаци. Айде сега нещо за ескимосите напишете и пак да е толкова дълго

13

Анонимен

преди 5 години

Интересни неща, но някой са и съвпемени. Дошли първо "разузнавачи", живеят "затворено общество", когато Цар Фердинанд отказва да изплаща злато, ***, жито на руския цар /от руско- османска война/. Изгонени и не се интегрирани в Румъния. Дали и чин майор от Москва Мното познати неща и за днешните от БСП.

12

Тимур

преди 5 години

Преди много години в България нямаше нужда от полиция имаше само армия.Реда се пазише от местните жители.Появи ли се непознат веднага се привикваше от батковците и се разпитваше културно кой е и каква работа има в селото или махалата.Крадците се вързваха за един орех и се обливаха с вода през зимата или с мед лятото-другото вършеше студа или комарите и хапешите мухи.В селата и в махалите в градовете имаше ред.После ни натикаха в панелки и гета и сега не знаем дори кой живее под нас или над нас

11

Крим е руски

преди 5 години

До Крим не е руски.Всичко друго ще е по - добро от американско колониално робство ! Не продавайте България на Сорос за жалки центове !

10

Фарамацефт

преди 5 години

До добруджанецТо в Русия на руските българи им викат татари.

9

Коджабашев

преди 5 години

Добри и възпитани хора са уважават възрастните имат морал .Не са алкохолици.Преди дори младите мъже не пиеха докато не им се роди син.След като ти се роди син имаш право да пиеш.

8

Крим не е руски

преди 5 години

Идва времето да създадат руските окупатори Варненска Народна Република. Путин ще ги подкрепи ....и нашите русофили-тоже.

7

Анонимен

преди 5 години

Как млада пък кмет от 19 години, *** младостта си отива не е вечна?!?!?

6

Анонимен

преди 5 години

Казаците са най-aлкохолизирания етнос от всички етноси които днес съставят Руската Федерация! С право руснаците са ги изгонили, въпроса е защо определени български бaлaмypници (нарочно не слагам целия български народ под един знаменател, понеже има и умни българи) са ги приветствали ?!

5

БГ

преди 5 години

Откъде на къде в селото ще има пропускателен пункт за българи? То в България ли се намира??? Не стига, че сме им дали земя за да се заселят, наглите не пускат други в селото?!?

4

Анонимен

преди 5 години

Гледам че ми давате минуси на коментар номер 3 - еми ок значи излиза че България е мулти-култи държава - тук може да се заселва всеки! Заповядайте от Кeния, Кaмбоджа, Виетнам, Сирия, Суринам, Хондурас и Нигepия! Заповядайте в България, ние приемаме всички, ние страдаме от кoмплекс за малоценност и щом някой, който и да е той, поиска да се засели в България - ние с трепет и охота го приветстваме!

3

Анонимен

преди 5 години

Турците са голяма работа

2

Анонимен

преди 5 години

До добруджанецАбе то Татарица го има навсякъде в България !

1

добруджанец

преди 5 години

Има още едно такова село-край Силистра,Татарица