37

Анонимен

преди 5 години

"Тая катедрала е строена от крепостни по селяни чрез меч и камшик по волята на зли крале като Филип "Хубави"."----А "злите крале" ако не си чувал са кръстени с българска Библия. Значи злината им идва от българския клон на християнството.

36

Анонимен

преди 5 години

Тая катедрала е строена от крепостни по селяни чрез меч и камшик по волята на зли крале като Филип "Хубави".

35

Анонимен

преди 5 години

а колкото до църквата, просто трябва да видим кой пИчели от цялата работа. изведнъж не се чува нищо за жълти жилетки и едно геронтофилче ще става строител на катедрали. нема да се очудя и ако го канонизират след две три седмици шото се напъва да прави нещо. а нашите подлизурковци вместо да спасяват българските деца които умират и да спасяват нашето културно наследство по светци и от папата. ашколсун.

34

до francais

преди 5 години

+10!

33

Анонимен

преди 5 години

Waffen SS е ***-*** .... те така са си свикнали - с чужда пита - помен да правят!

32

Анонимен

преди 5 години

Тук у нас десетки и стотици археологически и исторически паметници се рушат, властта нехае, а взема от бюджета, за да дарява на Франция....

31

Shark

преди 5 години

Пожарът си е умишлен. Само че не им отърва да кажат. Всъщност не ме вълнува особено и съм категорично против България да праща парични помощи за тази цел. Защо не дадоха пари за изгорелия тютюнев склад в Пловдив, който е в основа на романа "Тютюн"?? А!! Гъзомийййници

30

Waffen SS

преди 5 години

До Обичам Франция///Не сте единствен/а/.Няма културен ,възпитан човек,който да не се е докоснал до френската култура.Единият ми от дядовците е загинал на Дойран ,сражавал се е в 34-ти Троянски полк,9-та Плевенска дивизия,а баща ми неговият син поставяше франската култура на пиедестал,въпреки ,че беше немски и руски възпитаник

29

Анонимен

преди 5 години

Да се оправят нямам намерение да дарявам за храмове за да може демонини херцози да си правят сатанинските ритуали.

28

Анонимен

преди 5 години

Те ще се оправят, Франция е богата страна. Да му мислим ние! Сред милионерите и милиардерите в Бг никой няма да даде и стотинка за светини. Само алчност и кражби.

27

kula

преди 5 години

Абе голяма случайност. В понеделник в 7 ч вечерта започва пожар и то огромен. Сигурно вече е нямало никой в сградата или около нея. Не е имало сензори за дим. И пожарът става огромен. И никой не реагира. Ако е наистина така, то организацията е нула. Или нарочно направено така.

26

Анонимен

преди 5 години

А България не обичаш ли?

25

/*-

преди 5 години

Голям пр.аз

24

Анонимен

преди 5 години

Ne samo za Evangelijata na Levski njama pari,a i za stotitsi Bulgarski tsarkvi,koito bavno,bavno si otivat.

23

Анонимен

преди 5 години

Като по ноти спряха протестите срещу Мак(а)рон и отвлякоха вниманието на обществото (своето и чуждото) в съвсем друга посока с този пожар, а и датата подбрана преди празника......И на всичкото отгоре цял свят им праща помощи в пари.

22

Обичам Франция

преди 5 години

Някои хора отказват да разберат, че Париж е люлка и център на цивилизацията и като такъв е световен мегаполис. Франция е империя - велика, могъща, развита и просперираща държава! Като такава тя е притегателен център за хора от цял свят и неслучайно е най-посещаваната страна на земното кълбо! Това е културната столица на света! Имат си всичко! Иначе очевидно става въпрос за инцидент. Но така или иначе Нотр Дам ще бъде реставрирана и отново ще блести в сърцето на великата френска цивилизация!

21

Анонимен

преди 5 години

Ако бе изгорял напълно, моеха да викнат Манолев да построи една къща за гости е минерална вода от Сена...

20

Анонимен

преди 5 години

Колко вече събраха от дарения? Ще им стигнат и ще им останат даже пари.

19

Равносметката

преди 5 години

Спокойно, аз се радвам, че Храмът е запазен и ще се възстанови.За разлика от Оня, с изцъкления поглед и очилцата, дето се радваше на самия пожар..

18

Анонимен

преди 5 години

Спокойно,пожара бе инжинерно дело-управляем пожар-това да изгори-това-не- за улеснение на ремонта и . Но Франия извлече от това големи политически и и икономически дивиденти.Хитро.Нашите и те клъвнаха с няколко стотин хиляди. А за Евангелиета на Левски няма пари!