150

Ангел

преди 5 години

Само доказаните случай на измами от този Бобито са за над 2 млн лв. А колко още има за които прокуратурата не знае. Мислите ли че Следствие и прокуратура след като знаят че има някъде над 1 млн лв скрити няма да му предложат сделка от която всички ще бъдат доволни освен клетите ни пенсионери!

149

Toto

преди 5 години

Ще го подържат в затвора 4-5 месеца и пак ще го пуснат, такава му е договорката с тези които му подсигуряват чадъра, иначе ако се разприказва, ще трябва или да го пречукат, или много магистратски глави да хфръкнат.

148

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 142На някои от тези измамници ромският акцент им проличава веднага.Други сравнително добре говорят, но когато се наложи да поприказва малко повече, се усеща от кои е.

147

Ало, редакцията

преди 5 години

Не мога ли да поздравя МВР за успешната акция?

146

Анонимен

преди 5 години

Къде се дянаха коментарите?

145

Ххаххахаха

преди 5 години

След толкова много измами, през 2017 присъдата му е отменена на втора инстанция

144

Рашо

преди 5 години

След всички тези измами и да е още навън?! Мирише ми на корумпирани магистрати, направо смърди.

143

Огнян

преди 5 години

Този при татово време до сега щеше да е в мините за уран!

142

Анонимен

преди 5 години

И тоя бос на ало измамниците. Е работел с чадър от полицията. Но дега чадъра и прибран. МВР си чисти "двора". И може да свърши като Чората в предишната статия. Почнели да се чисти двора . За да няма приказки е така.

141

Анонимен

преди 5 години

Рибата се омирисва от Главата,НАС НИ ЛЪЖАТ ДИРЕКТНО ОТ НАИ ВИСОКО НИВО,ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕМЕ 6ТО МНЯКОИ ПОЛЗВАТ ИЗМАМИТЕ ДА ПРЕЖИВЯВАТ

140

Гешев

преди 5 години

Умните и работните нямат шанс в България (засега). В нашата родина телефонните измами са най-голямата "индустрия". Няма никакво производство при нас и всичко е дребен алъш вериш.

139

Този не подлежи

преди 5 години

на вразумяване, нито някога ще се поправи.Вариантите са само два - или толкова крути наказателни мерки, подкрепени със закон, че да го е страх дори да си помисли за нови измами, или възстановяване на смъртната казън.Престъпление срещу целия народ ще бъде, ако трябва да го хрантутим в затвора!Ако бъде така наказан отначало, че да му се вземе страха,после може 20 г. да работи тежък физически труд принудително, за назидение. Цялото им богатство да се конфискува, за да бъдат обезщетени измамените

138

Waffen SS

преди 5 години

""Осъждан 8 пъти, и само вижте колко е кежал, все пуснат предсрочно ... и така.Скапана държава и такива *** са много""Много са и тенденцията е да се увеличават.Ама вие какво очаквате,разбира се ,че ще го пускат,първо той е важен електорат и консуматор на социалните програми,второ всички правителства до момента са нео.либералисти и демократи,трето,шорос.овите представители като:БХК,"Отворено общество","Америка за България"-тези са за бой здрав,възпитаващ ,изграждащ характера

137

Анонимен

преди 5 години

Осъждан 8 пъти, и само вижте колко е кежал, все пуснат предсрочно ... и така.Скапана държава и такива *** са много

136

Тъ. п народ

преди 5 години

Познавах една детска учителка, която се върза на подобна щуротия. Звънят и, че синът и се сбил с някой на работа и бил арестуван и трябвало да се оправят нещата с пари. Тя патката хукнала да тегли от картата си. Колеги я убедили да звънне на сина си все пак. Той изумен си работи и го обяснява на маминка по телефона. Тя, обаче, му вика 'Нищо, аз все пак ще им дам парите, че то не се знае!' Едвам я спряли приятелите и. Изумителнито е, че това е действаща детска учителка, не баба с деменция

135

Този е за НАТФИЗ

преди 5 години

Малко трудно ще ми е жал за глупави хора, които мятат пачки от терасите. Дори ми е трудно да го възприема като измама. Ако тези бабушкери са невменяеми мястото им е в лудница и толкоз. Но те не са освидетелстване, счита се че са нормални. Просто решили да метнат една торба пари от терасата

134

Веднага да бъде

преди 5 години

припознат от някоя партия /най-ще му приляга от ГЕРБ/ и издигнат за кандидат депутат!?!?Както умее да лъже и ***,особенно възрастни дядовци и баби /по-примера на БСП/,цена няма да има?!?!На нас,българите точно такива ни трябват,които не пурвите 45,но и следващите близо 30 години да ни лъжат,мамят,убеждават,увещават,че ще ни направят живота цветя и рози,че ще потекат реки от мед и масло,и докато ние прогресивно обедняваме и опросточаваме,те прогресивно забогатяват на наш гръб!?!?

133

Ужасите

преди 5 години

Десетки пъти хващан за извършени престъпления и... пускан. Това ни е проблема на цялата държава и това ще ни затрие... Факт!

132

привет от Германия

преди 5 години

Тука вече лъжат ! По-скоро са крадци отколкото ало измамници ! Ало измамник пък ром ?! Е те две думи не могат да кажат на български език , пък как ще излъжат пенсионера представяйки се за лекар или лейтенант от МВР ?!Ало измамник не става от всеки , трябва да вледееш перфектно български език , трябва да си българин ! Един ром колкото и добре да говори български пак се разбира ,че не е българин пък да не говорим ,че трябва да се представя за лекар ,офицер и прочие !

131

Курте

преди 5 години

Ай стига бе - в Горна Оряховица - палат!?максимим 50илядо евро, старите бангии - мецедес и ауди -по 10иляди евра да са..и толкоз!!Та кви тетари ми разигравате бре Другари - какъв тартор е тоз?Да питам с какви парички всички депутати,минидтри,зам,зам министри и други партиици си купувате имото от над 1милион в баровските квартали на София!Нали сте на заплата -и като държавни служители,нямате право на бизнес ПОЗАКОН!Е, какво да ми говорите за измамници и престъпници...кажете Вие какви сте бре!?