21

Скептик

преди 5 години

Има крайно Леви, крайно Десни и крайно Крадливи, към които се числят клонингите на някогашното СДС. Последните се разпознават като "борци" с корупцията, ни всички са на издръжка в определени централи, банки, фондове срещу никаква работа.

20

Гошо

преди 5 години

И с кого ще правите реформа в Европа: с даскала от Шуменския университет Сандо Йорданов, с Кабаиванов или със селския хитрец Лукарски! Не виждате ли, че селянинът от Шума се готви да ви преджоби емблемата на СДС - лъвчето и да ви тегли шута! Тий на кражби е свикнал, с тях купи шест апартаменти, наскоро купи седмият, сцена 1,6 млн.лв на цена 600 хил.лв, но Гешев не смее да го пита как за 10 години е спестил толкова лева....Този краде и със задните си части, селянинът от с.Шума!

19

баста

преди 5 години

СДС в България никой не ви ЩЕ.

18

Анонимен

преди 5 години

GERB CHTE POSLEDVAT SADBATA NA SDS, CHTE BADAT ZABRAVENI.

17

баба мара

преди 5 години

референдум за излизане или оставане в нато и ес аз съм за мир и дружба нежелая да участвам в никакви блокове и сащ да ми нареждат какво да правя

16

ха ха

преди 5 години

Демократи в коалиция с диктатор ще реформират ЕС, браво шиз ита!ужас

15

Вече сте минало

преди 5 години

Марш обратно на политипеското Бунище,там,където е най-достойното място за убийците на народ,държава и Родина!Докато чакате присъдата на Господ и на Кьорава Темида повече от четвърт век,получихте присъдата на Народа!Анатема на доносниците на ДС, сатрапите и шутовете на комунистическата номенклатура,които изкормиха,окрадоха и продадоха Държавата!

14

Ха-ха

преди 5 години

Тия и за зомбита не могат да минат-абсолютни политически трупове!

13

Анонимен

преди 5 години

KOI BEE PA TEE?

12

Анонимен

преди 5 години

СДС са най-големите преустройчици. Преустройство, преустройство, преустройство. Не използват българската дума, защото сега са чуждопоклонници на друга сила. Преди щяха да използват думата перестройка.

11

Мен

преди 5 години

И как ще я реформирате бе?Ако го направите како в България, пази боже.Всъщност, кой изобщо ще ви разреши нещо да пипате.

10

Анонимен

преди 5 години

Те са просто десни или са десни и прости?

9

Анонимен

преди 5 години

Къде се хванаха Герб с тия от СДС станали известни като мръсниците.....идват и съкращават всички....на тяхно място нови "по-компетентни"Мизерници

8

Иван Костов

преди 5 години

кво беше СДС?

7

Анонимен

преди 5 години

След като така успешно реформираха България и българите така оцениха направеното, че ги превърнаха в партия с един файтон членове, сега са решили да реформират и Европа... Амбициозно!

6

Анонимен

преди 5 години

А ние не сме забравили , при "основаването" на СДС-то кой гооснова , и как излезе приказката : "тия не смеят да си обръснат брадичките , щото отдолу ще лъснат петолъчките " !

5

И тия

преди 5 години

Били десни. Не сте десни, прости сте.

4

Анонимен

преди 5 години

България няма нужда и от СДС спонсорирано от Сорос!

3

House M.D.

преди 5 години

Защо пред(сед)ателят на Съюза на Държавна Сигурност цитира Свободен Никакъв Желязков - Гаджев?

2

Анонимен

преди 5 години

Tия звучат като комсомолски секретари. Не разбраха ли, че ЕС е модел от доброволно създаване на псевдо-колонии. Привличат се нови по-малки държави, на които им се налагат неизпълними правила и понеже част от вождовете им се налапат с пари, апартаменти и други придобивки, то те продължават да вярват в някакви илюзорни материали. В същото време им се разбива всяка собствена структура, с цел да се контролира всичко отгоре.Освен да затворим и последните реактори в Козлодуй, че СДС да съществува.