6

баба мара

преди 5 години

ами оповестете тези горди собственици на 700 къщи и това ли ви затруднява от олаф ли чакате проверки

5

Батамата

преди 5 години

Ако разбъчкат приватизациите ,от там такива гомна ще наизкочат . Че ще бледнеят тези. Ами какво стана с градът на митничарите. Ами сараите. Ами анклави те..

4

тя

преди 5 години

На какво се надява - не можело всичко да се провери , а как са раздавани парите без проверки ,чудна работа !

3

Анонимен

преди 5 години

Те шайкаджиите сега не им пука от закона, гл.прокурор е личен избор на Боко, съдът е техен...Само че никой не е вечно на власт. Ще ги гледаме някой ден по съдебните новини, в това съм сигурен. По-скоро отколкото те си мислят , но възмездие ще има

2

Глухарчето

преди 5 години

Поредното мега нагло изказване на политик-***.След "мен няма кой да ме накаже" и "мен няма кой да ме махне от партията" на тоя нямало кой да провери къщите.Нищо,че сигнали за неправомерно ползване имало от години.Били цели 700 постройки,някаква непосилна бройка.Пони си мълчете бе,хора,знаем че сте скодоумни крадци,но като вземете да ги отваряте тия ненаяли се усти почва много грубо да личи.Пфу,отвратително.

1

Мариела

преди 5 години

Тоя играч защо не предложи нещо полезно за обикновенните хора от селото. Например държавата да изкупува животни отгледани в домашни дворове. Хем работа, хем заетите и гладуващите ще са по- малко.