8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Хората си изибрат партнъори,в които харесват повечето неща. Аз поне съм така,много малко и дребни са нещата,които ме дразнят в моя партнъор, иса битовизми,които не си струва да забелязвам.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Медийният продукт е създал дете, неразглезено като децата на други звезди, нито афишипано и пробутвано наляво-надясно. Медийният продукт не е имал кръшкания и скандали. И дори смед смъртта на Бауи вдовицата продължава да изказва уважението и обичта си. Та може и да са били медиен продукт, но явно е бил добър съвместнен проект.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ако не харесваш някого, защо ще тръгваш да живееш точно с него? Ако чакаш да се промени, значи не искаш да си с него, а с някой друг. А ако той сам иска да се промени за негово и общо добро, това е друго. Понякога хората се приспособяват към желанията на другите,, само и само да има мир, но природата им се проявява рано или късно. И настават големи сривове.

5

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата са илюзия и медиен продукт - като двойка. Нищо истинско. Но това не пречи мнозина да въздишат по тоя фалш.

4

Анонимен

преди 5 години

Обичай човекът, такъв какъвто е, е един от най-нелепите съвети които съм чувал, отгоре на всичкото е доста разпространен. Как може примерно да обичаш нещо, което не харесваш? Разбира се, че и двамата следва да променят нещо в себе си, а не да са статуи без промяна. То е и невъзможно. Но специално тези двамата не са кой знае какъв пример за подражание.

3

Анонимен

преди 5 години

Супер! Нещо хубаво да прочета днес!

2

не е мъртав

преди 5 години

Страхотен е!

1

Анонимен

преди 5 години

Absolute beginners Един от тези, които направиха 70-те и 80-те години на XX век златни. Странно ми е да напиша "лека му пръст". Респект, Девид Бауи!