7

до башмайстора

преди 5 години

Абе те ще са мокри ,но не и красиви

6

Рангел-Башмайстора

преди 5 години

Купуваш си китайски дънки. Обуваш ги мокри или ходиш под дъжда. След 15 минути имаш красиви, сини яйца!

5

Анонимен

преди 5 години

Яйцата за Великден наистина се варят различно. Слагат се в студена вода и се варят на слаб огън поне 15 минути. Става наистина доста по-бавно, но рядко се пукат, а и издържат, както е по традиция, дълго, до второто подаване на Петдесетница.. Вкъщи от години оставеното червено яйце от миналата година не се разваля, не е вмирисано, когато го счупим на следващата година.

4

ДИВАК

преди 5 години

До Shark -а аз питам , печени яйца как да се изпечат - глупост на търкалета , който е католик , по католически , който е ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНЕН по БЪЛГАРСКИ !!! Всичко друго е по комунистически атеистки !

3

Shark

преди 5 години

Да, и аз искам да прочета статия как да си сваря яйцата. Във вода ли, в мляко ли, или може би в ракия, а, дайте статийка деееее.

2

Котарака

преди 5 години

Мошя Ви да напилете още една статия на тема "Как да сварим яйцата за Великден". Ще е много полезна на всички хора които смятат, че яйцата се продават варени.

1

Анонимен

преди 5 години

Ей сега,точно салфетки ще седна да изрязвам,сякъш в църквата не продават картинки?И първото яйце се боядисва в червено,с него се правят кръстчета на челото.