37

Анонимен

преди 5 години

скоро кралската фамилия ще се изнесе от двореца, меган инфестна всичко и почна да мирише на кафява пот

36

Всичките тия,

преди 5 години

като се започне от баба Елизабет и стигне до дядо Гарабед,не могат да полеят и на малкият пръст на покойната Даяна?!?!Бог да я прсти!Да почива в мир!

35

Доктор Гьобелс

преди 5 години

Явно тази грозотия не е за изтрайване.

34

Анонимен

преди 5 години

Тази на снимката, ако не пишеше коя е, спокойно може да мине за жена с адресна регистрация в кв."Столипиново". :)

33

Благодаря!

преди 5 години

Благодаря, че под мъдрото ръководство на БКП проведохме референдум и сега сега сме република, а не прогнила монархия на Кобуригите. Англичаните нека си я търпят тази фльорца и й плащат даниците!

32

Анонимен

преди 5 години

Накрая цялата кралска фамилия ще козирува на Меган.

31

7391

преди 5 години

Пази, Боже, сляпо да прогледа! Споко, това няма да продължава вечно в кралството на острова. Ще изчакат да роди и едно по едно ще се наместят всичките й раздрънкани чаркчета. Ако се опъва, вече има утвърдена практика от синовете на Баба.

30

Летец

преди 5 години

Сложен, сложен, колко да и е СЛОЖЕН на тая ?! Все пак ние, колониалното население сме горещоблагодарни,, че и днес ни осведомихте за състоянитео на Техни Височества.П.П.А, бабка ака ли днес или още спинка?

29

Вместо Сандо:-)

преди 5 години

"Обяснение" не, а прекрасно чувство за хумор:-)Приятен ден:-)

28

а

преди 5 години

На простотията вече се казва"сложен характер"

27

98

преди 5 години

Пази боже, сляпо да прогледа.

26

Анонимен

преди 5 години

Гледайте каква плоска, неинтелигентна, невинно проста усмивка...

25

Анонимен

преди 5 години

Колко интересна сапунка!

24

Анонимен

преди 5 години

До ПепиПепо, ти защо реши че има шанс някога да срещнеш подобен човек. Че се и притесняваш на всичко отгоре. Споко,*** сестро, няма такъв вариант. Хора с подобно положение и в отвъдния си живот няма да чуят за тебе никога нищо. Да знаеш, налъмите никога не цъфтят.

23

Анонимен

преди 5 години

До UKТъпунгел. Първо вземи и си купи титла от продажните тотално изпаднали дърти английски аристократи, както направи нашият ватман, пък тогава може и да допуснем че чисто формално имаш право да съдиш и да се правиш на нещо ,което не си и никога няма да бъдеш.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17 Зависи за кого е сложно. Явно за английските слуги е доста сложно да приемат че една американка и то леко тъмна ще ги командва и то безапелационно. Наистина от тази кралска фамилия не можем да очакваме нищо свястно и за в бъдеще. Няма да се променят нито на йота.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Не приятел, не са виновни редакторите. Изведнъж в България се навъдиха голямо количество аристократи, които си позволяват да съдят - този е такъв а онзи - онакъв. А сигурно няма да са нищо по - различно от тези толкова обидени и напъдени слуги. Меган Маркъл не им харесвала, дреме му на някого на жилетката.

20

Анонимен

преди 5 години

До Бети ша я изгониПречеше му това че иска нея а не кобилоподобните английски аристократки с които си е имал работа. И сигурно щеше да се повтори историята с баща му. Още една нещастница в кралския двор която накрая ще свърши в някой тунел след поредната си неподходяща за кралска особа авантюра.

19

Анонимен

преди 5 години

Как самооо налагате на БГ хората лъжливото си копие.??!! Ехаа, не ви ли е срам бе редактори на БГ днес. Пълна пародия все едно живеете в UK. Да не говорим, и ако имате някаква връзка със самият дворец. Нищо от това не е вярно. Ясно е отдавна че не харесвате Меган и винаги само кофти приказки публикувате за нея. Хората в БГ вярват на вс написано.

18

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А Хари много мяза на един офицер от охраната.