26

Lan

преди 5 години

Не! Всъщност няма живот без жената, но няма живот и без мъжа - мъжът и жената са едно. Двете половини на едно цяло. Докато има патриархат или матриархат все няма да е добре. Балансът между двете е разковничето. В момента нещата пак вървят извън релси - твърде женствени мъже и твърде вугарно мъжествени жени...

25

Не!

преди 5 години

До трайчоТрайченце, на "мила" ще говориш на жена си, ако имаш такава. Очеизваден факт е, че мъжете се провалихме, около нас само алчност, его, агресия и борба за власт. Жената е живота, тя е истинското начало. Факт!

24

Анонимен

преди 5 години

Пак НПО простотии.

23

трайчо

преди 5 години

До Не! 27не мила, всичко което си описала си е до личността на човека, а затова, че кръга от мъже е около теб е съставен от такива индивиди не е вина на нормалните хора.

22

Lan

преди 5 години

Ми дано не е готвенето нещото, което най-много им е тежало, защото иначе ги чака огромно разочарование в "свободния" свят.

21

Не!

преди 5 години

Светът ще стане едно по-добро място, когато мъжете осъзнаят, че властват и живеем в патриархат благодарение на животинското си начало и че са физически по-силни. Жените са били и ще бъдат винаги по-умни, милосърдни, добри и отзивчиви. ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ, панелени и квартални пияници!Да! Много добре казано! Нямам какво да добавя ;)

20

Анонимен

преди 5 години

Двете сестри трябва да проумнеят че в днешния свят няма безопасни страни и това някой да ги защитава е химера.Права не се дават а извоюват само ако се бориш в собствената си държава.И тези чакат наготово, извоювано от някой друг-типичен ислямски манталитет.

19

Гoшу

преди 5 години

До 30Добре, ще я питам другарю Олиг. ....чакай малко....А, да. Каза ми, че си учил, (само до там ти е стигнал капацитета) 3-ти клас в пловдивското "Стефан Караджа". После си прекъснал и си започнал да продаваш печен слънчоглед, като си го препикавал, понеже да пестиш от парите за сол. Така *** ти те е научила, от Стюлюпиново

18

Гoшу

преди 5 години

До 27Шапка ти свалям! Какви аргументи само. Каква полет на мисълта. Полемик и реторик. Направо ме срази с аргументите си срещу мен. Личи си, че си учил някъде от "Бръшляновата лига" :)))

17

Европейка

преди 5 години

Уплашени,ама хитри.Не им харесва Грузия,нищо,че ги е защитила.Искат по-богата държава,с дебел социал.

16

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуПо принцип -да , но понякога са доста подли , лъжливи и крадливи. За четвъртото не говорим.

15

Гoшу

преди 5 години

До До гошу"Жалкото ми съществуване" се състои в това, че не бачкам "ОТ-ДО", както каза Тодор Колев в "Опасен чар". Не ставам по тъмно и не се прибирам по тъмно, за да си изпия пърцуцата и да изям салатата, която отегчената и грозна, дебела жена ми е приготвила. Не псувам политиците, защото не ме бригат. Аз не бачкам, поркам скъпа водка, тупам бело, eва млади, 19 годишни ескорти, чат-пат и някоя мой набор ковре (омъжена и с дете задължително) ако е запазена. Много ми е жалък живота, ха наздраве

14

Гoшу

преди 5 години

Светът ще стане едно по-добро място, когато мъжете осъзнаят, че властват и живеем в патриархат благодарение на животинското си начало и че са физически по-силни. Жените са били и ще бъдат винаги по-умни, милосърдни, добри и отзивчиви. ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ, панелени и квартални пияници!

13

Социопат

преди 5 години

Трябвало е да готвят? На тия некой да им каже ,че по белия свят, който не работи не трябва да яде ,е сега ,че видят робство квито са и грозни и богат мъж нема си намерят.Аре сега шивачки в некой цех в Грузия по 16 часа на ден, по 6 дена в седмицата за 66$ на месец.....

12

Анонимен

преди 5 години

Држава със Шерият. Та викате, нямало е турско робство а? Сами привеждате доказателства по аналогия, че е имало.

11

Анонимен

преди 5 години

Не зная кое ме отвращава повече- това, че системата на Саудитска Арабия съществува и още не сме ги изклали или коментарите ви... понякога се срамувам , че съм човешко същество

10

Анонимен

преди 5 години

Арабите много добре разбират че като се изрърват жените идва феминизъм и овластяване. и в 50% от случаите жената се развежда и взима и децата, къщата и получава доживотна пенсия от мъжа си, който ако закъснее с вноските затвор и губи лиценз да си упражнява професията.

9

Гледам снимката

преди 5 години

Тези двете м......и за никакъв ... не става от тях.

8

Али

преди 5 години

Тези двете да ще харесват моя ник ха ха ха

7

Анонимен

преди 5 години

В Грузия могат да готвят без да покриват лицата си.