9

през крив макарон

преди 5 години

каква Европа този гледа към Азия при браушките си

8

A

преди 5 години

До Равносметката 5Кои - Боко, Цецо и той под сливата на Меркел и баба Макрон

7

A

преди 5 години

До бай *** 2Що Боко как е. Ах, ама той завиждал за Мерцедесите, които караха някой сърби, идвайки в Б-я. а той горкичт карал москвич. Е сега мутрата се вози на самолет.

6

A

преди 5 години

До Палмето 4Така ли? Ако смяташ, че всички лидери на държави са като бъл. бок лу ци - да, прав си. Гледай си Боко, ЦЦ, баба цеца, тези от комисията за борба с корупцията и др., които не "ще продадат майка си за пари", а са я продали отдавна.

5

Равносметката

преди 5 години

Най-накрая се събраха под сянката на една сливa!

4

Палмето

преди 5 години

Най големият кошмар за сърбите,ще е новината че Ванчо Михайлов има син,тръгнал по стъпките на баща си.Ще треперят като гладни кучета посред зима,барабар с този сладострастник на снимката,който за пари ще продаде и майка си.

3

Анонимен

преди 5 години

Вучич е типичен предсравител на сръбския етнос,хвалят руснаците ,но винаги гледат на запад,там ,ако може да се уредедят да живеят !В преброяванията на Руската Империя,СССР и Р.Ф.,сърбите са няколко десетки хиляди,но в Западните държави са над 2 милиона!

2

бай ганю

преди 5 години

вълкът кожата си мени но нрава не.влезе в политиката чрез крайни изказвания това е изграден метод на много популисти които в последствие издигнали се омекват и заемат умерени нормални позиции и поведение.типичен пример у нас са пишман патриотите и те така фучат трещят докато ги забележат и изберат а след това усещат че с толкова много агресия далеч няма да стигнат и поомекват,така и вучич усети че вятъра духа в правилната посока от към запад

1

ДртПрч

преди 5 години

"Пътят на Вучич - от краен националист до умерен" ... Путьофил.