63

Мнителен

преди 3 години

Макетата БРЮМ-ци има всички изгледи да си останат като черно петно на Балканския п-ов. Ако смятат, че с инат и простотии, подкокоросвани от сърбите, ще се качат на главата на българите и гърците - жестоко са сбъркали. Гърците вече им го показаха на дело. 30 години ги държаха в изолация и окото им не мигна. Българите само се канят, но ме е страх, че ще се намери някой управляващ предател (такива винаги е имало) и ще им "подари" и Гоцето, и езика, и историята ни.

62

Анонимен

преди 5 години

България е в НАТО и ЕС, въпросът е затворен!

61

Анонимен

преди 5 години

БЮРМ направо да си отиват към Югославия и да си се сърбеят, защото много им отива. Заев изброи какви ли не националности на митинга, и египтяни имало в Македония. Нелепо е да говориш чист български език в диалектна форма и постоянно да изтъкваш че по националност си македонец. АбсолУтен нонсенс.

60

Еврейотлантик

преди 5 години

Така нар. севромакедонци, нищо не искат. Искат алчните им началници. Все едно някой пита нас, българите дали искаме в джендърсъюза и сатанато ? Началниците им посредством местните "умни и красиви", третополови искат! Македонският народ, баш го не брига! Няма думата, дето се вика.

59

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

Югозападна България*

58

ист

преди 5 години

Македонци, против са срещу което искат.

57

Анонимен

преди 5 години

Обаче Турция се закани да блокира членството на Kuzey Macedonia в НАТО.

56

Анонимен

преди 5 години

Не им давайте съвети на тия родоотсъпници и предатели на дедите си. Нека се наситят и пренаситят на европрелестите и атлантоценностите в пълния им блясък.

55

Анонимен

преди 5 години

Никой не ги знае къде се намират на картата. Взели да се оплакват. Гърция и Албания ще ви превземат до 10 години.

54

Анонимен

преди 5 години

Не са наясно какво ги чака-краставиците са криви ,ябълките на са идеално кръгли ще се съсипят сами като влязат -ще станат поредните консуматори на ЕС.Вчера си купих македонски ябълки -е сладки са като нашите сочни и струват 1,20ст -за разлика от другите безсвкусици за 2,50

53

Анонимен

преди 5 години

НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ В ПОРЕДНИТЕ РОБИ НА ЕС И НАТО КАТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ....

52

2

преди 5 години

До АнонименЕй, панелен плъх, давай съвети само когато ти ги искат. Бре, откъде се взе акова самочувствие у тези, дето селата ги храниха 45 години. Да си спомняте мазния влак Видин-София?

51

Ганчо

преди 5 години

НАТО ок ама ЕС да забравят ! АкоСлучайно не се разделят и две части да са в Гърция и България. Пък то и сега един голям процент имат българско гражданство

50

Анонимен

преди 5 години

Мизия, Тракия и Македония са само историко-географски области!Държавата Северна Македония, преди Македония (бивша FYROM) е най-изкуствената държава в целия свят!!Добро утро, селяни прости!!

49

България над всичко

преди 5 години

Мизия, Тракия, Македония...............................части на Велика България!!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония или Македония..........................е, такова животно нема!!!

47

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !нас ни приеха.. що не и тех? да не би ние да сме нещо...

46

Анонимен

преди 5 години

Бежанците от Африка Иран и Ирак, Сирия ви изпревариха взеха ви местата в Европа докато се наканите за паспорти за там . Горките верват че ше им дадат нещо.И ние сме били преди 30 години такива наивници....

45

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Македония в НАТО ?Леле, сила голема !Е, чак сега руснаците умреха от страх ! Аааа, простете от ... смях ! :)

44

Анонимен

преди 5 години

Путин е изпратил група от ГРУ да извие вратовете на всички русофоби, защото вредят на българо-руските отношения разпространявайки хули и откровени лъжи.Всяка майка на русофоб ще получи главата на сина си в колет за 8ми март изсушена и лакирана за да я показва на близки, роднини и познати с думите: Той умря за Родината!