18

Анонимен

преди 5 години

Както предрекоха анализаторите, Брекзита събуди заспалата ИРА. Защото значеше отново разделяне на Ирландия. Човек трябва да им признае на ирландците, че се борят докрай. Няма граждани на света и всички сме европейци - заплашат ли да им сложат граница, веднага скачат. Съжалявам за убитата журналистка, това е втора убита жена в Кралството заради Брекзита (предишната беше една английска депутатка, мисля). Мир на душата й и мир на Ирландия.

17

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против да се пазят независимите журналисти. Като Асанж, например. Тези, които работят за политическа или икономическа сила не са журналисти. Те са Пи ар агенти. За тях не бива да важи закона за защита на журналистите. А такива са повечето, представящи се за журналисти в момента. Много се объркаха ценностите на читателите напоследък. И за това са виновни точно пи - ар агентите на политическите организации в медиите, наричани от някои журналисти.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Само с едно изречение си написа биографията!Отговор с едно изречение:Не са рекли,не са го направили!

15

Анонимен

преди 5 години

Ей това само в България може да се случи.Разсипаха я тая държава.

14

Анонимен

преди 5 години

Такова нещо у нас няма как да се случи!

13

Анонимен

преди 5 години

До 10 Не се обединяват с Ирландия,защото привържениците на такова обединение ,католиците ,са малцинство!Друг е въпроса до колко имат право протестантите да определят бъдещето на Севрена Ирландия ,тъй като те са заселници!

12

Анонимен

преди 5 години

Сега ЕК няма ли да се загрижи, че в Северна Ирландия убиват журналисти? Няма ли да се загрижи за свободата на словото? Или ще го се загрижи само когато в страни като България и Румъния журналистка е убита при свада, нямаща нищо общо с работата на журналиста?

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Много журналисти работят в частни медиир но се наричат независими някакъв журналист не е цялото обществор определено си пропуснал последните 50-60 години и още вярваш във Велкденския заек и някаква безкористна честност от страна на журналистите.

10

Анонимен

преди 5 години

А защо Ирландия не се обедини?Кой и защо пречи на това обединение?

9

Анонимен

преди 5 години

Британците искат да се измъкнат от ЕС по терлици и да колонизират Ирландия и Шотландия да не им мътят водата може дори да ги анексират освен ако Путин не прати мироопазващи войници. Путин да създаде евроазийско НАТО и да ни покани да членуваме там.

8

Анонимен

преди 5 години

Ирландците и до днес страдат задето съседи им са подлите британци почва да мирише на война на Острова.

7

1

преди 5 години

Защо не плюете,или терористите не са мюсюлмани.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не, че не съм съгласен, но как я виждаш?Отиваш до някой, готов да взривява обществени сгради, подаваш му един документ и казваш - "От днес нататък, няма да убиваме хора, ок?"Ами - успех ти желая!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Тя е дирекнта жертва на откачалник, който я е застрелял в присъствието на полицаи. Професията е от значение, защото ако някой напада журналисти, които не харесва, то този някой се бие против цялото общество, а не само срещу жертвата си.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма никaкво значение каква e професията на жената. По-важното е, че става въпрос че E жертва на британската политика за разделение на Ирландия. Това е директен удар срещу Тереза Мей и британците и то по време на Брeкзита някой иска да отстрани Тереза Мей като я накара да даде оставка. Отделно ако е ИРА те трябва да поемат отговорност за атентата.

3

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се убиват хора,та дори и да е заради политика,нека спрем такива убийства поне в Европа,да направят някакво споразумение,да не се убиват европейци!

2

Анонимен

преди 5 години

ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Олекна ми, добре е че няма пострадали хора!!!!!!