284

Анонимен

преди 5 години

А вашите имоти си остават за вас

283

Един

преди 5 години

Бaце вече и присъди раздава. Съвсем насериозно се е взел. Нависоко лети. Хубавото е, че сега като загуби евро изборите, ще бъде приземен рязко. Понеже е честолюбив (неясно на какво основание), ще си подаде оставката за трети път. Което е добре. Такива неща.

282

кумасация

преди 5 години

До Националнационализираха си най-хубавите земи за тях а раздадоха на другите келеметата!СЛЕДВА НОВ ГЕЙТ ЗА ДЕКОЛЕКТИВИЗАЦИЯТА!

281

кабат вердин

преди 5 години

До Националкъде бяхте, когато ги купуваха на безценица и кой им разреши?-той е виновника!

280

Анонимен

преди 5 години

и Цветановите също,първо да си докаже доходите за покупката им по средни пазарни цени,платените данъци и осигуровки,излизанията в чужбина на него и дъщерите му и тогава,а за ц****те пълна конфискация.

279

тик..

преди 5 години

и как точно ще стане това?

278

Анонимен

преди 5 години

ЛЪСНАХА И ЕВТИНИТЕ ТЕРАСИ И МЕЗОНЕТИ НА КАРАКАЧАНОВ.

277

Иии

преди 5 години

Ало измамниците колко пъти ги хващаха и пускаха, ама сега за изборите шоу се прави.

276

Щирлиц

преди 5 години

А как ще компенсирате блъснатите от копоите на НСО,каращи както им е удобно?

275

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До ЙорданИнтелигентният комунист от бсп, не е по-малко опасен от т***пия т комунист от герп! Спасението е ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

274

Йордан

преди 5 години

Да накажем предателите, като гласуваме за интелигентни и неопетнени професионалисти- Деница Златева, Велизар Енчев и Румен Гечев!

273

Анонимен

преди 5 години

Айде стига бе ще си повярвам че нашия Б.Б сега е разбрал кои когато всички знаехме кои са от репортажите .То е ясно че реотанът му бавно загрява а нашия кога ще даде на късо -стига толкова глупости да излезе народът най накрая срещу това лицемерие

272

Какво беше кво стана

преди 5 години

Охооо къщите на измамниците щял да раздава на измамените баби и дядовци ! Индулгенция срещу гласове ? До това ли ниво падна Магистрал Паша? Не е разбрал че време да си отива при магнолиите. Даже може с Костов да си направят ботаническа градина с магноолии и теменужки .

271

Анонимен

преди 5 години

Покрай гафовете с евтините апартаменти Бойко Ганъов е решил да раздава и жилища само и само да гласуват за него ! Три пъти си го избирате след големи издънки.Като излязат от власт и се разровят колко ли безобразия и злоупотреби ще открият?Узакониха корупцията и далаверщината .Продължават да подкупват нагло ....НАРОДЕ СТИГА СЕ ЗАДОВОЛЯВА С ТРОХИ .ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ИЗМЕТЕТЕ ТИЯ КОМУ /НЯГИ . Ако не станем преки участници в създаване на законите оставаме едно стадо !

270

Анонимен

преди 5 години

За 10 години ГЕРБ еволюираха в изграждането на репресивен апарат. В началото МВР, по кройката на тогавашния си министър Цветанов, организираше зрелищни акции, в които на място самият министър на вътрешните работи едва ли не издаваше присъди. Цената се оказа висока предвид поредицата осъдителни дела срещу България. Имал пари българският народ платил. Но само с МВР стана ясно, че не може да се засити желанието за контрол на властта.

269

айде де

преди 5 години

Айде де, а на крадците от Апартаментгейт не трябва ли да им се изземат парите и да се раздадат на тези, от които са ограбени и грабени десетилетия?! А милиардите от офшорните и други скрити сметки - ограбвани от всични ни?! А милиардите, ограбени с подкупи и фиктивни разходи по Европроекти?! А многото и много още?!

268

Анонимен

преди 5 години

днесе прекръства празниса от цветницана апартаментица

267

Анонимен

преди 5 години

празник е все пак скрийте ги тия смрадливци- народа да си отдъхне поне на празника

266

Кола със сода

преди 5 години

Това за измамниците в партията му ли става дума или за обикновените измамници?

265

измамНИК

преди 5 години

"Борисов иска имотите на измамниците- за жертвите им"Хайде, стига бе! Много дълго това изречение. Нека да го съкратим така :" Борисов иска имотите на измамниците." Така е по-приемливо за партията и най-вече за апартаментчик номер 1 !Честит Имен ден на Цъки-апартамента!