6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Образ на учител може да е и даскала ми по математика например. Целия сериал се върти около метамфет не екстази.

5

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 6Името на Уолтър Уайт е използвано във връзка с това, че образа във филма е на бивш учител, а не какво е "готвел".Въпреки, че Хофман е смята за откривател на психофармакологичните съединения със синтезата на ЛСД, то Александър Шулгин е "бащата", защото е публикувал 2-3 книги дали началото на нова ера. Това, че такива субстанции се изполват за порочни практики, а не за научното им изследване и класифициране, е отделен въпрос.

4

Анонимен

преди 5 години

Кухи сте Уолтър Уайт готвеше кристал мет амфет не екстази.

3

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ami to I iadrenite fizitsi sas sigurnost znaiat kak se pravi atomna bomba !!!..Ucheni...kakvo da gi pravish ?!??

2

Анонимен

преди 5 години

Е кво някой трябва да се възмущава ли?Ми те сигурно 60% от медикаментите могат да минат за наркотици в определен аспект.Екстазито е хубаво нещо прави хората много щастливи.Злоупотребата обаче води до смърт от дехидратация и сърдечна недостатъчност.То със всичко е така.Водата е важно нещо ,без вода не може.Злоупотребата с вода е удавяне. И не,не съм наркоман застанал на бастионът за легализация.Просто казвам че и с мед можете да се убиете и с аналгин и с вода и ако карате с висока скорост..

1

Анонимен

преди 5 години

Правилно, студентите трябва да знаят много повече от класическите буквари за да бъдат истински творци.Просто икономическата ситуация и несигурността на пазара на труда кара хората да продават такива неща. Спокойно биха могли да произвеждат и експлоозиви. Например след Брекзит ако ИРА се възродят, ще им трябват хора, които да знаят повече от желиране на петролни продукти с алуминиеви соли.