23

Еднообразни сте

преди 5 години

Бре то големи чаники за едно куче ай спрете се ставате мега банални с тва кое куче било без каишка и кое не. *** всеки ден едно и също оправете си живота после оправяйте хората с кучетата !!!

22

65

преди 5 години

До питащият за тенията.Ако свързваш 30год.с демокрацията,мисля че отиваш в друга посока.Само да ти кажа,че дори и бабите в селата дават на дворното куче и котка хапчета.Нали е 8-9лв пез два месеца.А и само тенията и бясът са опасни и за човека.А слятото писане е просто от клавиатурата.Не ми се триеше .Чао

21

Питбулчо

преди 5 години

Това са нормални неща за тази изостанала територия.Чалга,питбули и диви селяни.

20

Трябва

преди 5 години

Кучетата си лаят, кервана си върви ! Публикувайте какви мерки са взети след сигнала. Обратна връзка .

19

Shark

преди 5 години

До 65. Много, много си грамотна наистина! Само едно НЕ ТИ Е ясно, че НЕМИЕ не се пише слято!! Иначе си много грамотна. А, и да ми кажеш коя моя статия си прочела, че да я прочета и аз, защото не помня тук да съм писал статия. А за другото, за което пиша няма сигнали, защото "будните" граждани видят по терасите са дебнат съседите си!

18

65

преди 5 години

Много ,много съм грамотна.А като ти чета статията и ти.Добре построени изречения ,с точки и запетаи.Само едно немие ясно.Защо снимката е доносничество,а другото за което пишеш няма сигнали?Приятен ден.

17

Само да попитам

преди 5 години

За 30г ,колко пъти са се увеличили заболелите от кучешка тения?

16

Shark

преди 5 години

Защо не сигнализирате за това, че Десетокласници ще четат "Pod igoto" на "шльокавица", а!!! Защо не протестирате за това! Защото сте много будни, нали.

15

Shark

преди 5 години

До 65 Кой си ти, че ще определяш дали съм лош или не, познаваш ли ме, че да ми слагаш епитети!! И да, доносничество е, а не признак за будно общество. Защото си затваряме очите и мълчим за големите кражби на управниците и за милион важни неща, но ще подадем сигнал затова че някой си е оставил два шкафа до кофите. Също така сме много добри в поставянето на етикети кой добър, кой лош, ама освен всичко друго и правописа ни куца, ама яко. Доживях *** да ми казва какъв съм!!!!!

14

65

преди 5 години

Този умник дето е написал ,че това е доносничество елош човек.Зъл.По-добре снимка на н арешение ,отколкото снимка на нахапано дете.Щатите ,затова че не се грижиш за кучето,гладува ,клетката не е с нормални размери плащат яки глоби,имат условни присъди.А у нас?Забравихте ли колко нахапа н и стари хора има.А уличните кучета освирепяват зимата от глад и студ.Изпусната работа сме отвсякъде

13

65

преди 5 години

На това му се вика страх от самиразправа.Със сигурност стопанина е пи зъл от кучето ,щом не смеят да говорят с него.А питбула или американският стаф до 1-1,5год. са наистина кротки,много много игриви.Скачат ,лаят от кеф,тичат като луди по поляната.Но за децата или бременна това си е шок да видят тичащо куче.Затова намордник.То свиква.Аз имам такова куче ина поляната недалеч от блока ми се събират 7-8кучета от разл.породи.Наиграят се ,укротят.По пътя и в асансьора с намордник. Закон трябва як

12

Сержант

преди 5 години

Подаването на сигнал за нарушения на законите не е доносничество. Това показва колко е будно едно общество и колко му пука за случващото около него.

11

Анонимен

преди 5 години

Help book, е организация да покаже на хората, че има проблеми и трябва да се решават, а не да е нещо като "агенция клю, клю.

10

Shark

преди 5 години

Модерен вариант на доносничеството.

9

Трол Горянин

преди 5 години

Лошото е че повечето 'проблеми' са пряк резултат от качеството на хората.

8

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че хората подават сигнали за различни нередности и нарушения на законите, но няма реакции от отговорните институции.

7

Анонимен

преди 5 години

Тази и други агресивни породи кучета трябва да се забранят за отглеждане в жилищни кооперации и къщи. Десетките случаи през годините са показателни, жертвите много.

6

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Четете коментари бе хора.И не само тук.Да не говорим,че често има коментари по добри и от статиите.

5

До Пипи

преди 5 години

Къде твърдят и ти колко такива познаваш?

4

Галин

преди 5 години

А крепостни селяни и рицари има ли в таверната в Надежда ? 🤔