34

sid

преди 5 години

И очите да ни изкарат и физически да ни очистят като няма съд,такъв ще е резултата.Направо не ми се гледа тоя филм,вече сме то гледали и края е ясен.Знам го.Абе кой лежи в тези затвори?Казват,че са препълнени или умишлено се пълнят с *** за да няма място за големите риби.

33

Анонимен

преди 5 години

Само заради физиономията 5 години.

32

Шопо

преди 5 години

Бай Местан има ресторант на 5 км от катастрофата.

31

Цеко

преди 5 години

е агата беден, организираме DMS Mestan

30

не е новина това

преди 5 години

Годишните приходи на Местан представляват половин месечно възнаграждение на шефа на Булбанк Хампарцумян .Заплатата му беше 150х. на месец плюс 1,5 милиона годишен бонус. Дадоха го по телевизията.Преди това беше шеф на Агенцията по приватизация и продаде Нефтохим на руснаците , не Костов .Затова Костов е научен сътрудник и пише книги , а Хампарцумян си гледа кефа.

29

Анонимен

преди 5 години

Само автомобилът, с който се е движил Местан, според вас колко струва?-------------------------------------Ми към момента такива вървят между 8 и 15к.

28

Анонимен

преди 5 години

Имотите са по данъчна оценка за това автомобила е по скъп от тях, а и турската лира падна.

27

Втора легия

преди 5 години

Анадолските апапи забравиха авера си.!.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоз много богат бе!Станишев има 5000лв!

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

87 000 ЗАКОННИ ОТ ТЮТЮНА И МИЛИОНИ НЕ ЗКОННИ ОТ ТОЙ СИ ЗНАЕ

24

Анонимен

преди 5 години

Агента павел е мошеник голям.

23

апо

преди 5 години

бреййй , че той клет сиромах завалийката......Спомням си едно интервю ( от преди няколко години , когато бяха протестите за цените на ел.енергията ) , в което той каза че месечнта му сметка за ток е 800-900 лева и не е висока за стандарта на живот , който водел . Познавам доста хора , които разполагат с повече от 87 000 лева , но не могат да си позволят стандарт на живот , в който само тока ти струва 800 за месец.

22

:)

преди 5 години

"Няма" пари за гаранция,но има за любовници.

21

До 20

преди 5 години

Защо оставка за корумпирани съдии ??? Не разбирам, значи си се наяждат колкото мога и после напускат да си харчат. Приятел, разследване за престъпление срещу народа и държавата, злоупотреба със служебно положение, обвинения в бездействие и затвор, НЕ ОСТАВКА. Бат Бойко ни научи явно вече, за краденето присъдата е оставка...нямам думи хора...

20

Анонимен

преди 5 години

Владо, Лютви да си смениш адвоката! Сега всички разбраха колко си взел през 2017, остава и НАП да се произнесе дали да платени данъци за тези суми!

19

Мошу

преди 5 години

А според вас има ли по npoтивен политик от местан, защото аз не се сещам

18

,.,.,

преди 5 години

Ох "беден,беден" Местан спонсориран от Турция,но българите били такива,онакива но протестират, а така нареклите се турци в България така са ги яхнали от ДПС и ДОСТ та привели глави и мълчат дори когато риби дори когато този на снимката уби 6 месечно бебе.

17

Анонимен

преди 5 години

алооо, окръжният съд в Кърджали плаче за проверка и по конкретно съдиите, които имат касателство по случая с Лютвито. Оставка на корумпираните съдии от окръжния съд в Кърдждали ВЕДНАГА!

16

Анонимен

преди 5 години

На един друг гаранцията му беше 7500 лв,но неговите привърженици взеха че му я събраха набързо и му я платаха накуп,на пук за плащанията уредени по закон с промени.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво се оказа сега пенсионерите по богати от политиците, хвърлят ли хварлят пачки от балконите.