23

Анонимен

преди 5 години

САЩ са бесни, защото нищо не могат да направят на Ким.Също и на Иран. И с Асад се провалиха.Идват лоши времеина за САЩ, никой вече не ги слуша, даже Мадуро ги намадури яко.

22

Анонимен

преди 5 години

Ким перфектно се подигра с тръмпела. Направи го на ***. Ха-ха-ха

21

Анонимен

преди 5 години

Се ми е там на мен. Да седят гладни и по трудовитее лагери ..Като им е толкова акъла. Да се кланят всеки ден в панелната стая на един безхаберник . Аз съм си добре имаме си всичко в България. .изритахме нашоте *** 89та ...Тръмп се опита човека ..Да си носят кръста азиатските чукчитаа.

20

шефа

преди 5 години

До 20 АнонименНе се прави на умен след като не си. Почисти склада , че след малко идвам на проверка

19

Анонимен

преди 5 години

Грухчоо никога няма да свали оковоте от простолюдието , без бой. Спечели малко време и спокойствие. ..скороо цирка ще почне наново. Това е лицето на диктаторите за жалост. Тука мн се правят, че го харесват ама си живеят в уютната България :) Големи мъже сте пред екранчетоо :)

18

давай Ким

преди 5 години

Давай Ким. Размажи САЩисаните и техните помощни обори в европата

17

ужас

преди 5 години

8 го е казал точно и вярно,единствения начин да се защитиш от заразното зло сащ е да се въоръжаваш за съжаление до там стигна света.

16

Анонимен

преди 5 години

създават си собствена противоракетна отбрана, ако успеят ще е голям удар.

15

Крумов

преди 5 години

Е ми като имат ще изпитват, ние що не изпитваме. Отговора ни е ясен.

14

Анонимен

преди 5 години

По всичко личи, че Ким е изпитал нов тип оръжие право пред лицето на ЦРУ на ракетата е имало нарисуван един среден пръст и е пишело на английски - янки го хоум

13

До 11

преди 5 години

Хаха план имало. От кога е плана и кога ще се изпълни я кажи? Кога ще празнуваме победата над капитализма?

12

Анонимен

преди 5 години

До Дедо ТошоПричините са много ако тръгнат да убиват някой Ким ще ги опляска като слаба ракия. Второ те прибират от ЮК огромни суми пари за охранал ЮК като е велика що ходи с памперс и плаща на краварите да ги пазят да не ги оноди Прасчо. Нека ти кажа и още нещо ЮК са скъслязи жендъри и няат пари да си купт собствени оръжия и заема им е капиталистически и ще го връщат с лихвите.

11

до фашиста 5

преди 5 години

НЕ ДЕЙ РЕВА БЕ ФАШИСТ ПИГМЕЯ Е ТВОЯ ИДУЛ КОНТРОЛИРАН ОТ УОРЪН БЪФЕТ .ТРЪГНАЛ МНЕНИЯ ДА ДАВА ПЪК И РАЗОЧАРОВАН ОТ ИДУЛЪТ СИ ....АМЕРИКАНСКИЯ ФАШИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЧУПЕН САМО ГЛЕДАЙ ВЕЧЕ ИМА ПЛАН А ПЛАНЪТ Е БЕЗУПРЕЧЕН КАК РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ НАЛИ С ПЛАН И ТОЙ СИ РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО.

10

Дедо Тошо

преди 5 години

До баба мараи защо да не изпитват оръжие уби-ци-те от сащ са ги заградили от всичкистрани и кимчо да стои и да гледаАма Мароооу САЩ като са се разположили в Южна Корея защо не убиват никой там и страната произвежда стоки, които конкурират дори японските по качество?Що така тия американци искат да убиват само севернокорейци пък южнокорейците не ги убиват?

9

И КО?????

преди 5 години

ПЕНТАГРАМА КАТО ИЗПИТВАТ ПОСТОЯНО ЯДРЕНИ РАКЕТИ СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА СЕ ПРОДАДЕ КАТО БЪЛГАРИТЕ ЛИ?ЗНАЧИ ЗА ЕДНИ МОЖЕ А ЗА ДРУГИ НЕ ДАЙТЕ СИ ДЪРЖАВАТА НИЕ ЩЕ Я ОПОСКАМЕ ДЕМОКРАТИЧНО.

8

браво

преди 5 години

Ким излезе много умен лидер,той се поучи от грешките на Либия,Ирак и другите нападнати и разграбени от САЩ и сие,държави и развива отбраната си.

7

Анонимен

преди 5 години

Когато си под санкции и ембaрго и краварско робство дълг на всеки велик лидер и държавник е да си набави оръжия и да се освободи от терористите.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Поне да бяха ударили Южна Корея. Онези "няма къде да бягат":)А така! Да ги ударят!От къде на къде ще се развиват, ще произвеждат и продават стоки в цял свят без другаря Чан Чун да ги ръководи?

5

Анонимен

преди 5 години

Поредния грандиозен външнополитически провал на Тръмп. Днес го тестват с ракета с обсег 20 км, той не реагира, утре с ракета 200 км той пак не реагира, а след месец с ракета 5000 км. той вече реагира ама е много късно. Така е когато живееш с илюзията че можеш да се договаряш с пигмеи като Ким и Путин.

4

баба мара

преди 5 години

и защо да не изпитват оръжие уби-ци-те от сащ са ги заградили от всичкистрани и кимчо да стои и да гледа