8

Анонимен

преди 5 години

ВМРО се регистрираха и официално отиват самостоятелно на избори. "Атака" и НФСБ също ще се явят отделно.и трите формации ще го лaпaт поотделно :)

7

баба мара

преди 5 години

патриотите имаха задачата да спрат парите за безконтролното раждане и гласуването оттурция тези две неща да бяха свършили сега нямаше да оберат пешкира

6

Анонимен

преди 5 години

Значи парите от усвоянето по програми заминават в София в клуб плаза браво умници ние чакаме да работят те на дискотеки

5

Анонимен

преди 5 години

Кои ли ходи на дискотека по ни едно време на София ти го чакаш да прави ремонт Абе госпожо Корнелия Маринова какво сте сложили да ви прави ремонт вас питам

4

Анонимен

преди 5 години

Всички сме патриоти, но някои сме по-големи патриоти...................хаха!!!

3

Анонимен

преди 5 години

ОП трябваше да се явят на избори заедно и трите партии.........НФСБ, ПП "Атака" и ВМРО.Не е добре личните конфликти на лидерите да вземат връх!!

2

Съвременник

преди 5 години

ВМРО никой не знае за какво се борят,дори те самите незнаят за какво са се прекръстили така. Ако гледате интервюта на В.Михайлов,и четете негови по-предишни статии писани от него,ще се убедите че тези наследници на ДКМС-то не са нищо друго,освен едно колямо ,,ако''.

1

V

преди 5 години

Защо им се прави такава реклама на тия ?? Важни са фактите ,а народа сам да реши кой колко е патриот . Така се вреди на народа .А без народ и покупателна способност няма и икономика ;)