26

ПЕНКО

преди 5 години

СТРОГИЯТ И "СМРЪЩЕН" ПОГЛЕД / ФИЗИОНОМИЯ/ ГОВОРИ ЗА БОЛЕН ЧЕРЕН ДРОБ !!!

25

баба мара

преди 5 години

след като ни вкарахте в нато и ес без референдум от вас може всичко да се очаквада ама аз и 15 процента няма да гласуваме и не искаме нашите гласове да ги разхвърлятпо други партии

24

Анонимен

преди 5 години

БКП/бсп - най-азиатската, антибългарска терористична организация от създаването си до сега!

23

Анонимен

преди 5 години

"БСП винаги е била проевропейска!" !!!....е по-нагла лъжа може само русофил-предател да изрече !Лошото е че има много наивници в Губернията които им вярват !Дядо ти и баща ти да казват, че Московската Орда е "слънце и въздух" за тях и ти си наследил и се гордееше с това мото, а същевременно да се наричаш проевропец е чиста перверзия !Едно може да се признае на русофилите-продажници - в демагогията нямат равни !

22

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ С ВЕРНИ ЧЛЕНОВЕ.ЖИВОТА СИ ДАВАТ,ПАРТИЯТА НЕ,ДЕЦАТА НА КЛАДА ЩЕ СИ ИЗГОРЯТ,ПЕТОЛЪЧКАТА ЧЕРВЕНА ОТ ЧЕЛОТО НЕ ЩЕ СВАЛЯТ.СИЛНИ ДУМИ,АМА ИСТИНСКИ!!!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Да. Преди вота е проевропейска, а след него ПРОРУСКА!

20

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, като знам какъв проевропеец е Иво Христов и ми става жал за русофилската партийка БСП.

19

Баба Яга

преди 5 години

Европейската държава, която от БКП, пардон!, от БСП харесват най-много, е Русия. Да, ама в много отношения Русия не става за приемане в ЕС. Както и Турция.

18

Анонимен

преди 5 години

"Скоро Бсп пак ще дойдем на власт и горко ви тогава!"Останахте трима.........."Скоро" няма да ви има........дано по скоро.

17

Анонимен

преди 5 години

Ми проевропейска е разбира се.......вече няма мандри и заводи за обиране.

16

Анонимен

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНО ДСБ Е ПРОЕВРОПЕЙСКА,ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ КЛАНЯТ НА ПУТИН

15

Русонефил

преди 5 години

Русия само географски е в Европа. Не бъркай географията с историята и политиката. БСП е филиал на пАсолството. Ако оттам й кажат ще е европейска, китайска или африканска, според случая. Като през 1939 и 1941.

14

До 14

преди 5 години

То сега Вие си ни таковте безароблемно ежесекундно ама искаш да кажеш, че ако някой Ви смени може да е дрез ден ли?!?! На мен не ми харесва ама при Вас може и да Ви е вродено....

13

Анонимен

преди 5 години

БСП - Българска Съвецка Партия. "БСП винаги е била проевропейска"...ко речи, ко!

12

V

преди 5 години

Про европейска означава анти българска защото сега държавата преразпределя повече пари отколкото през соца и много по несправедливо .А това нарушава пазарни принципи и обогатява малко хора за сметка на много животи .Това е форма на геноцид и във все по конкурентен свят ще е пагубно за цели нации . Без държава не може да се мине но не по този начин .Тез дето си мислят че сме на далавера от ЕС да видят кво става с нацията и икономиката ;) Това е срив .

11

Анонимен

преди 5 години

гледа и лъжи, мисли и лъжи, спи и лъжи, това тогава защо има руски дебитни карти и като дойде някой руснак пада да му целува обувките!

10

Анонимен

преди 5 години

Скоро Бсп пак ще дойдем на власт и горко ви тогава! Национализация, приватизация и ебанация ние сме ги измислили. Тоя път ще гледаме да не фалираме държавата за да можем да се задържим на власт поне един пълен мандат!

9

Анонимен

преди 5 години

Хаха...тоя е егати и смешника.Проевропейски били.На тях от Москва им нарвждат кой да им е кандидата за президент...а този ми говори, че били проевропейци.

8

40 години ли,не 60 !

преди 5 години

И така я ,,управлихте" 45 години + още 15-20 че обявихте държавен банкрут ,а управлинието като ,,недоносче/бай Тошо/"И за това сега се дърляме ,защото пак надигнахте глава и такива като Гечев,Добрев иНинова представят визии. Видяхме ви зизиите още два пъти-не ви щем вече!!!Не щем като при Лукановото, Виденовото и Станишевото управление.Имаме и соцшализма на Венецуела за пример.....Никъде на земното кълбо социализма не успя и ни убеди че води само до мизерия и фалит.

7

Анонимен

преди 5 години

Партията която най-добре приляга на България е БСП като социална партия,герберите излъгаха и не вдигнаха минималните пенсии,че и пенсионерите обираха.Освен това,нищо не направиха за България и провалиха всички полезни проекти,вече и европейците не ги искат,защото и с тях имат проблеми,освен да делят едни порции,не видяхме друго да свършат.Смазаха и всякакви партии и бизнес,прави чест на ДСБ,че се отделиха от тях,дано не се подведат пак,защото герберите отново ще ги смачкат,когато получат власт