36

Анонимен

преди 5 години

Доклада на Мълър: "Тръмп е негоден за длъжността". Толкова за оранжевия клoyн. Всички знаят че не го слуша главата и е човек на Путин или още по-лошо: на евреите. Всъщност, Тръмп е най-срамната сграница в историята на Сащисаните. :D Прoсто на лицето му е изписано, че е мошенник. Но поне маските паднаха и света прогледна коя е империята на злото на 21в.

35

Анонимен

преди 5 години

Този *** беше поставен на този пост от управляващите в САЩ ч***фути само за едно да признае за столица на Исрал -Ерусалим и да обяви анексираните Голански възвишения за )еврейска) територия,след като си изпълни поставените му задачи от ЦИОН Доналд Дък(Тръмп) ще го сменят еврейските му кукловоди с поредната ционистка жалка марионетка дето ще се изявява като президентин н а фалиралия кашерен говедарник през следващите 4 години. Такъв е бил и ще бъде винаги политическия цирк в САЩ

34

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който познава американската политика обстойно е наясно, че тръмп е клоун, податлив на руско влияние.....

33

Trump 2020

преди 5 години

До Българка от САЩ Напълно сте права, госпожо! Тръмп е десен, консервативен, патриот, успял човек. Никой друг президент в най-новата история на САЩ не е направил толкова много за толкова кратко време. В същото време любимеца на левичарите Обама ще бъде запомнен с появата на ислямска държава, анексията на Крим и участието на САЩ в Либия и Сирия.. истински нобелов лауреат за мир! Btw, надявам се медореторите да вземат отношение към човекопoдобното под мен, което се опита да ви обиди.

32

Пенчо

преди 5 години

Представете си до къде е стигнала дясната пасмина щом това са й вождовете - този клоун в САЩ и тлъстата мутра у нас, а, и пияндурника в Европа.

31

Към възмотено

преди 5 години

"Руснаците пущаха вредни слухове за да отнемат победата на Тръмп и да го шантажират. Всъщност намеса има и това е шантажът." - нещо "демократичната" логика ти се къса. И като му отнемат победата как ще го шантажират?

30

провал на русия

преди 5 години

Рашките нещо запецнаха в Сирия. Вдигаха много пушилка, ама Иран взе победата.И номера с "намесата" в изборите на Тръмп не мина.Нашия президент му купиха апартамент за да го изнудват, ама преиграха и сега той няма политическа тежест.

29

възмутено

преди 5 години

Клинтън, който за да събере гласове, освободи от данъци междурасовото порно.Клинтън започна да изкупува пречистения уран от руските бойни глави за гориво на американските атомни централи и постави Путин за да бди над бизнеса му.Демократите предадоха источна Европа на Русия и предизвикаха такова недоволство в САЩ, че беше повече от ясно че Републиканците ще спечелят.Руснаците пущаха вредни слухове за да отнемат победата на Тръмп и да го шантажират. Всъщност намеса има и това е шантажът.

28

Мейнстриийм медиа

преди 5 години

....това бе и задната цел на демократите да искат доклада ако може и целия без задължителните редакции.След като жестоко се провалиха , да изровят нещо там , каквото и да е и да продължат престъпната си дейност да саботират правителството и разделят обществото, с помощта на медиите си и долни инсинуации .

27

Мейнстриийм медиа

преди 5 години

""О, Господи... Това е ужасно. Това е краят на президентството ми. Прецакан съм."!!!Пак мръснишко тълкуване от медиите, на казаното от Тръмп. Извадено от контекстта да звучи като признание за това че са го хванали в престъпление. А по късно в доклада се обяснова че е бил просто ужасен че с тоова скалъпено разследване, няма да бъде оставен да си върши работата и бе прав.Каква файда, че е оправдан за руската връзка, след като 2 години бе въртян на шиш и въздействаха на междинните избори?

26

Гост+

преди 5 години

Тръмп е пич ! Време е да отвърне на удара на глобалистите

25

Анонимен

преди 5 години

Кой е по голям про стак...Хрушчов, или пер чема?

24

Анонимен

преди 5 години

Белите хора са велики.хвала на бялата раса

23

Анонимен

преди 5 години

Руски циркаджия,ходеше и блъскаше европейските лидери като невминяем,унижаваше най големите партньори на САЩ а това би го направил само руска ***,слагач.

22

Анонимен

преди 5 години

Най хубавото нещо в Белия Дом е.........Ванчето, за която пер кото казва, че би се оженил, ако не му беше дъщеря.

21

Анонимен

преди 5 години

Той е най голямото падение в историята на Американското президентство.

20

Не извратен тип

преди 5 години

Тръмп е велик бял човек и велик американец

19

Johnny Cage

преди 5 години

Естествено, че няма руска връзка! Това си беше раздухана пропаганда на левичaрите в САЩ. Тръмп е най-добрия американски президент от Рейгън насам. Икономиката е в цветущо състояние, безработицата е най-ниската от 40г. Започна търговски преговори с Китай, Канада, Мексико, ЕС за да сложи край на нечестните търговски практики. Опитва се по мирен път да отвори Северна Корея към света. Не е започвал войни. Мъчи се да спре и нелегалната миграция. Само КОМУНИСТ може да го плюе. Тръмп е патриот!

18

Ха-ха

преди 5 години

Ако Тръмп беше самостоятелно избран за президент,Сорос щеше да го съсипе!Обаче зад него стои Ротшилд и повечето влиятелни евреи,което накланя категорично везните!А самият Сорос изпадна в немилост и понесе тежки загуби(вкл. финансови).Вече е нежелан дори в Израел!Така че нищо чудно да видим и втори мандат на Тръмп.Колкото до фантасмагоричната "руска намеса"-самозабравилия се Сорос и хранениците му-демократи причиниха голямо унижение на Америка.

17

Анонимен

преди 5 години

Хората търсят връзки и пазари не война !В Европа обратно !Сега са решили да спират Русия да не се развива ?Защо ?