114

Анонимен

преди 5 години

До 121Ами да, виж дали това което пуснеш през тръбата, не е повече от това, което си изял преди това !... ...тогава имаш проблем !

113

Трансатлснтически

преди 5 години

Нали това ни го готвят. Върхушката да бъде недосегаема.

112

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

111

Единствено решение

преди 5 години

Ето защо всички мюсюлмански варвари трябва да бъдат изселени от Европа до последния човек. Незабавно!

110

Анонимен

преди 5 години

Света има нужда от такива жени,като Нусрат!Дори минути преди смърта в линейката не е спряла борбата си!Мир на душата ти,Нусрат!

109

Менто

преди 5 години

Няма такива животни, сред животните.!.

108

Не си прав

преди 5 години

До До слепциТози тип облекло го има при мюсюлманите, християните и евреите.

107

Стар набор

преди 5 години

Eх, каква "мирна религия" е ислямът ? Още ли се съмнявате ? Къде са НПО-тата, защо мълчат ?

106

Анонимен

преди 5 години

С такива хора баба Меркел напълни Европа.

105

Анонимен

преди 5 години

тОВА, ЧЕ ИМАТ ПЕТРОЛ, ГИ ПРАВИ ОЩЕ ПО-ЖАЛКИ Д И ВА ЦИ, ОТКОЛКОТО АКО БЯХА БЕДНИ. вИЖТЕ ЗА КАКВО ИЗПОЛЗВАТ В ЗАЛИВА БОГАТСТВАТА СИ - ЗА КИЧ И ПОКАЗНОСТ, А ДУХОВНОСТТА ИМ Е В СТАРОКАМЕННАТА ЕПОХА. сЪЩИ СА КАТО ГЕРБЕРИТЕ

104

Анонимен

преди 5 години

какъв освен еди какъв си може да вярва в религия, според която пророкът Махди слязъл в 873 година в кладенец и там си живее и се крие и до днес?????????????В религия, в която пророкът сам се показва като педофил защото се жени за ...7 годишната Айша, какво да очакваме. Добре че сме се отървали от петвековното робство на ИДИЛ-КЛОН ИСТАНБУЛ

103

...

преди 5 години

Бе не знам, навремето арабите са пренесли много познания като числата от индия и алгебрата и геометрията, но явно по някое време като са се забатачили в тая религия и тя им е изяла главата! Сега добре, че е петрола инак отдавна да са се върнали в първобитно общинния строй! *** иам чувството, че там наистина са некви зомбирани маниаци дето ако нее според книгата (секи знае коя точно) и те трепят! Така е било в европата през тъмните векове, *** малко от малко сме мръднали а те още дълбаят надолу!

102

Хейтър

преди 5 години

Born Dead, Buried Alive. Жалко за това момиче, била е истински жива за разлика от съученичките си, които са й палнали клечката. Явно в техните очи е била някаква бунтарка и лека жена, която се опълчва на нравите в Бангладеш :( Именно те са родени мъртви, без желание, без страст, без вътрешен стимул да бъдат нещо повече от парче месо в ръцете на учители и директори.

101

Мария Гаргамел

преди 5 години

Трябва да се окаже натиск върху Бангладеш, час по- скоро да приемат Истанбулската конвенция. Само Истанбулската конвения може да спре насилието над жени.

100

Мадуро

преди 5 години

Първо, Бог да прости момичето.Второ, този пък джонито, къде намеси Меркел и Макрон? Те са ангелчета в сравнение с Натаняху и Тръмп бе мойто момче. Макрон е велик! Иначе трябва да реформираме исляма.

99

Solar Power

преди 5 години

Затова религиите трябва да бъдат най-сетне забранени със закон. Включително и християнството !

98

Социолог

преди 5 години

Тия преди исляма са ядяли хора по принцип.А да се прави заключение за един случай и да се приравняват милярди мюсулмани е нещо като: Българите убиват майките си като навършат 21 г.(столичанина който вчера уби майка си)

97

Анонимен

преди 5 години

тази статия казва абсолютно всичко необходимо за мюсюлманите, за религията и обичаите им и за това, което чака европа, ако не се осъзнае навреме. тези зверове идват с милиони и колкото и да се крият зад привидно благоприличие, съзнанието им е садистично, жестоко и прокълнато.

96

Дарвин философ

преди 5 години

Приятелките я запалили от ревност,това жената не е като човека,няма значение от религията тия са си дивачки по рождение.

95

Еххх

преди 5 години

До СТТ. Кеф ти е, че са я запалили жени, нали? АМА НЕ БЪРЗАЙ ТОЛКОВА, прочети малко по-грамотно написани и преведени материали по темата, от BBC, например. Запалилите я са били МЪЖЕ облечени в бурки.