25

Активист на БКП

преди 5 години

Кадафи ги спираше !!! Краварите го убиха ! Това е резултатът !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Сега Европа за да спре мигрантската криза ще подкрепи Хавтар, защото е ясно, че назначеното от НАТО правителство в Либия не е способно да спре мигрантите. Така ще замени Кадафи с нов кадафи с различно име. Тоест, ще възстанови предишното състояние, само че след като десетилетие поне краде петрола им и предизвика много смърт и страдание. Много ми е интересно, в каква валута Хавтар ще продава либийския нефт. Ако го продава в Европа, което е най - вероятно, със сигурност ще е в Евро...

23

Анонимен

преди 5 години

Тя половината Африка се пресели в Европа, сега още щели да идват...

22

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Килъри Клинтън още ли не е пукнала??Сега го разбирам Бил Клинтън защо спа с Моника Люински...............тя е много готина мацка!А с вещица като Килърито как се живее???

21

Ббб

преди 5 години

Хиларито отдавна пося и сега жъне. Европа потъва , наред е Китай. Ако някой не укроти хамериканците, ще си е.бе майката скоро.

20

Анонимен

преди 5 години

До НАПОМНЯНЕ!!!Дъртата вещица Кристалина Георгиева е глобалистка.....................тя е от най-вредните елементи за България!!!

19

32

преди 5 години

До Анонимен 15 да добавим и Саркози към тях

18

Анонимен

преди 5 години

Да ходят при другарката Меркел.Тя ги покани.

17

Анонимен

преди 5 години

Просто трябва да се променят законите.Всяка държава трябва да има правото да приема или не приема бежанци без значение тези бежанци от какво бягат и дали търсят закрила или не.До сега измислените правила са глупави и инфантилни-видите ли вие сте длъжни на всяка цена да задоволявате нуждите на някакви африкански и арабски боклучари.Добре де защо нашите държави трябва да се грижат за тях?Ама така де.Цял живот работим и плащаме а ония чака-рака.Нито плащат нито работят.Нито пък искат.

16

Анонимен

преди 5 години

Там където има петрол има и демокрация.

15

Анонимен

преди 5 години

Кой разруши Либия???Това се пита в задачата!!Дъртата вещица Хилъри Клинтън и Нобеловия лауреат за мир Барак Хюсеин Обама!!!Ето ги основните виновници!!!

14

Пророчество

преди 5 години

Русия трябва да се обгради със стена, за да се предпази от ордите европейски бежанци през 2030г.

13

Анонимен

преди 5 години

При диктатурата на Мeркел всички европейци са обслужващ персонал на либийците при диктатурата на Кадафи само българите бяха обслужващ персонал. Немите да сеят повече лук, че да не мусвърши на ЕрдоГаня лука и да огладнеят и турците.

12

Украйна

преди 5 години

избра Зеленски за президент.

11

Анонимен

преди 5 години

"В случай на изостряне на войната в Либия "няма да имаме мигранти, а бежанци."Да припомня, че в началото ни ги пробутвахте като "бежанци", после медии плавно сменихте плочата на "мигранти". За мене няма значение като какви идват, от значение е да не стигат до Европа.

10

Ханс Зигфрид

преди 5 години

Нека идат, че ги интегрираме, добре дошли скъпи лекари, инженери и компютърни специалисти ЕС и Силиконовата долина разчитат на вас. Слава Маркел. Слава Макрон.

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ми да идват ....Имаме центрове и безработица.Празни училища.Да идват.

8

Анонимен

преди 5 години

Да пожелаем успех на войските на Хафтар. Ако той спечели- печели цяла Европа, ако загуби- печелят толерастите.

7

Анонимен

преди 5 години

"Либия отдавна е център за трафик на хора, опитващи се да достигнат Европа."Отдавна да се чете след свалянето на Кадафи чрез намесата на Запада. Преди това нямаше мултимилионен бежански наплив към Европа.

6

ДААА

преди 5 години

При "диктатурата" на Кадафи българите, там им бяха обслужващ персонал и либийците си живееха без глад и племенни войни. Много европейци им слугуваха, а те си плащаха с нефт, парите им имаха висока себестойност и златно покритие, сега се чудят на "демократичната" дето ги докара до мизерия, глад и убийства. Тогава Кадафи не пускаше ордите *** към Юръп, сега цъфти алъш-веришът с каналджийството на нещастници, тръгнали към "белия"свят.