54

Анонимен

преди 5 години

От време на време има нужда от народният съд.средно през четири години си требе.

53

Анонимен

преди 5 години

5 години уж я давам под наем. не правя реклама, няма табела. никой не идва. и бам. 400 000 хилки у жеба. стига туршаляците в земеделското министерство да одобрят де. кат за наши хора не е зле ама това е само връхчето на айсберга. от ЕС си затварят очите защото така подкупват нашия "Елит".

52

1

преди 5 години

Свършиха ли с асансьрчиков и пацо терасата,че ще ходят на гости на манолев.

51

Анонимен

преди 5 години

Манолев изгоря заради обаждане от Европа., за да няма голяма тояга. Но тя ще дойде голямата тояга.

50

Цонко

преди 5 години

Ще му идат на гости, ще пият по едно и ще го покрият от медиите докато случая утихне и му намерят по-топло място да блажи. Нито е първия, нито ще е последния!

49

Анонимен

преди 5 години

Вноската на България в бюджета ЕС се прави от всичко нас,бенефициенти на 90% от европейските средства са наши "хора "а именно червени у'трепки и техните наследници!

48

ПроСоТо

преди 5 години

аз не мога да разбера колко още оставки на АКТИВИСТИ на герп трябва "да са фърлат" и Тиквун "да ги вземе",за да ви просветне,че ШАЙКАТА "герб" е НАЙ-КОРУМПИРАЩОТО!!!...повтарям:-НАЙ-КОРУМПИРАЩОТО ТУМОРНО ОБРАЗУВАНИЕ в "политическия живот" на "посткомунистическа" България!!!!!?????

47

тя

преди 5 години

Тези т- н- европари са чисто български , платени от бълг- народ и се "усвояват" от наши хора , а не от държавата , затова сме разорана и опустошена страна!

46

Анонимен

преди 5 години

още един гербаджиски тарикат, който е носител на високите морални стандарти на ГЕРБ и подава оставка "само поради съмнение".. Сега ще се вдигне малко пушилка около него за 1-2 седмици, след което случаят ще иде в кошчето. Нали прокуратурата и съдът имат забрана да се занимават с "нашите" хора

45

Анонимен

преди 5 години

Ама че сте пpoЗти. Сделката е че Западния елит ще краде безпрепятствено от България де що може. И като ресто плаща обратно еврофондове които да се усвоят от българския елит (независимо коя група от елита е на власт). Който наруши тоя договор го обвиняват в корупция и го свалят. Щото те всичко си знаят за кражбите на нашия елит. В този случай причината за недоволството (от САЩ) е газопровода. За сега го отнасят фигурите около Бойко с цел да го натиснат и да се откаже от газопровода.

44

баба мара

преди 5 години

е затова румен гечев трябва да отиде в еп и да започне да рови за европарите коиги получава и за какво виждате сега колко тихо и мирно вървят нещата докато нещосе обърка

43

оправете си грамъРО

преди 5 години

Мъдуролеф ко ол инклузив ли е пуснал та КПКОНПИ отива в "къщата МУ за гости"

42

Б.Б.

преди 5 години

Вижте сега дру...такова господа, нали заковахме вече Иванчева за корупция, вие сега какво искате, всички ли да заковем. А кой ще ви управлява парите ви в тая държава?!! Колегите са поели отговорност, подали са оставки, ще минат през катарзис и ако е рекъл оня отгоре, ще се върнат пречистени във властта за следващия транш европейско финансиране. Ето, виждате че работим, строим (Графа, Дондуков, магистрали), вдигнахме пенсиите (взимаме ви по 20 лева, даваме по 2), какво повече искате?!!

41

Анонимен

преди 5 години

каквото племето, такива и вождовете - ***!

40

Анонимен

преди 5 години

Тя Иванчева дори не я осъдиха за взет подкуп, осъдиха я за поискан подкуп.А за тежеста на присъдата прокурочето обясни, че при убийство страдали само семейството и близките, от корупцията страдали много повече хора. Та затова я осъдили на повече години от Ханибал Лектър

39

Росен Пл № уан!

преди 5 години

С болка на сърце умоляваме редактирите на Днес да завърнат за петък-събота-неделя, нашия любим Вожд и Учител,Мъдрият Росен Плевналиев.Под неговото вещо ръководство, нашата икономика направи решителна, демократична и прозрачна крачка към бъдещето.Той наложи новите финансови механизми, алгоритми и формули за преминаване от старите левове към светлото Евро.С него ще закупиме от футболист до тухлен специялист.С европейската сила на Еврото,България ще победи корупцията. Лозунгът е: Етаж за всеки!

38

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 34Не се изненадвай, така прави мафията!

37

Анонимен

преди 5 години

Така се се ояли ,че почва да мирише много от говвната ,един поне да има като премиера на Холандия с колело да ходи на работа ,няма такъв то мерцедеси,БМВ,палати ,басейни ,асансьори с златни копчета и народа си трайка умрял от глад.

36

Анонимен

преди 5 години

Майкоууу, в тая територия всеки е на някой някакъв, дължи или му дължат услуга, все саСМЧ (силно мой човек) и всички са невинни и готови за канонизиране. Само народа много ме учудва с тва робско търпение, но като знам колко сме-шепа народ и как всички сме роднини, няма кой да въстане, така ще си изгнием в блатото.....

35

Анонимен

преди 5 години

Така е, с промокод "ЦЕЦО" всичко се случва по друг начин