13

SAURIAN

преди 5 години

До 11: Описанието в библията е на слон или хипопотам. А може и да е на измислено митично създание, вдъхновено от тези две съвременни животни. Няма нищо в него, което да намеква за динозавър, поради простата причина, че ни делят цели 65 милиона години.

12

Ристу

преди 5 години

До 11: С радиоизотопно датиране.

11

Анонимен

преди 5 години

Как пък ги изчислиха тези 220 милиона? Почти всички динозаври са се удавили от Ноевия потоп. Вярата в Бога и съществуването на динозаври не са взаимноизключващи се. Диплодокът е описан в Библията. Йов 40:15-24

10

SS

преди 5 години

Хипотетично:Ако тогава имаше хора и някой беше организирал динозавърски боеве със залагания на бас, че щяха да се появят *** дето да говорят,че не е хуманно и да защитават правата на птеродактилите!

9

Климатик.

преди 5 години

Жалко че по това време не имало затоплисти или застудисти . Те знаят как да променят климата на Земята в необходимата посока. Така щяха да спасят динозаврите. Дори онова малко момиченче от швеция можеше да свърши работата. Дали Сорос е бил вече роден тогава, за да ги финансира, не е сигурно обаче.

8

GG

преди 5 години

До ЖоТова напоследък доста често го чувам от разни хора. Не можеш да си представиш 120 хил светлинни ходини, не можеш да си представиш 10 хил години. Някаква такава статия ли е имало?

7

Жо

преди 5 години

ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК не е в състояние да си представи реално колко дълъг период са 220 000 000 години. Трудно е да си представим дори период от 10 000 години.

6

Анонимен

преди 5 години

Днешна Аржентина .тогава е била Македония.и тогава са се казвали динозавърски.

5

Анонимен

преди 5 години

Били са се събрали в местния хоремаг, когато е ударил метеорит и са се "спиртосали" за веки-веков.

4

Анонимен

преди 5 години

При македонците не намериха кости, което означава, че македонците са закусвали с динозавърско печено, а кокалите се ги хвърляли на кучетата

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакви толтеки, македонци са били

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно по това време са живеели толтеките обаче динозаврите постоянно са им ядали реколтата и са били принудени да създадат мощни оръжия с който да убиват динозаврите и са ги зарявали в масови гробове.

1

х

преди 5 години

братчедите на Лили Иванова