10

Munchen_DE

преди 5 години

Известен ми е този квартал с "прекрасния" стадион, около който когато и да съм минавал винаги са се въртяли разни съмнителни фигури и гледащи подозрително.Имам предвид стадиона на лецки и т.нар. посоянно присъствие там...

9

,.,.,

преди 5 години

И на тези "родителите"им взимат детски надбавки а някое училище ги води за "ученици" за да вървят парите от делегираните бюджети.А те като 99.99% от етноса-безчинстват над възрастни /и не само/хора.

8

Анонимен

преди 5 години

Осообенностите на БГ етноса ...А тези специално са и от ново-продошлите селски софиянци .Бежанци от провинцията .

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден ... едно и също.

6

Анонимен

преди 5 години

Преди години щяха да отнесат бой в полицията и нямаше да се повтори

5

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези закони - непълнолетни били и не могат да ги съдят.Пращай те ги в изправително училище да учат и да се десциплинират.Тези побойници, още от сега, са бъдещите убийци.

4

Анонимен

преди 5 години

Боят от 25 март точно сега ли решихте да го пишете?!С етническа насоченост е статията, нали?

3

Сега си спомнете

преди 5 години

каква врява се вдигна преди време, когато хора на Расате по своя инициатива - гражданска инициатива, се бяха опитали да проверяват документите на лица, пораждащи съмнение.Наистина, всеки би се смутил, ако го пресрещнат непознати цивилни мъже и поискат от него да се легитимира. Но след като съответните институции си питат ушите и София се напълни с какви ли не гастрольори от криминалния контингент, нищо чудно гражданите да се организират, за да осигурят сами реда и сигурността.

2

Анонимен

преди 5 години

Единият от Дупница, другият от Тетевенско. Без придружители ли са били в София?Или близките им нарочно са ги довели в столицата на "печалбарство"?Тези двамата ходят ли на училище?

1

Анонимен

преди 5 години

Алкохола ва пиратите!