41

2pacback

преди 8 години

Chuk chuk koe tuk

40

2pacback

преди 8 години

Are osuznate se molq vi igra na poveche ot 2000 godini hristqni~pravoslavni katolici iudeisti satanisti protestanti miusulmani ~mohamedani talibani djihadisti budisti rastavari ing iang magiari karmichni kragove mistichni darbi opa vs ste pravi a nikoi ne pita koi e rejisiora oo ne e spilburg a budna koma li ste vsichki kolko golemi mozaci ot izbroetite sredi po gore izgorqha Israel+USA=money (the keys) pak nie neka si se mrazim chicho skruch zabravihte li go be hora tiq ni se podigravat

39

преди 15 години

Не Убивай , а Разрошавай всичко Свято !

38

Mayhem_666

преди 15 години

В България ще стане като в Норвегия в началото на 90-те, когато изгаряха църквиците една по една.

37

melina

преди 16 години

HAIL SATAN

36

melina

преди 16 години

mnogo ste zle vsi4kite,6to ne se *** otzad.govorite za ne6ta koito ne razbirate.nikoi satanist ne pravi ritualni ubiistva.tova sa psixopati,koito samo se pravqt na satanisti.v sataninskata bibliq pi6e:,,ne ubivai nevinni'',grug e vaprosa ako nqkoi te zapla6va,togava go predupregdava6 i ako ne prestane go uni6tojava6 s cqlata sataninska sila koqto ima6.

35

преди 16 години

и само да добавя.....аре спрете с тая толерантност подяволите....бяхме достатъчно толерантни към ***, та ни се качиха на главата...вече се чувстват като у дома си!Са пък толерантност към сатанисти,серийни убийци,масови....дайте и към световните терористи да сме съпричастни, а!

34

преди 16 години

...Луди ли сте !?Тръпки ме побиват само като ви слушам(някои от вас)....това не е чавек,това е някъв изверг!Абсолютен ***,който заслужава смърт,и то не каква да е,а точно толкова жестока и "сатанинска",каквато той е извършил!Подяволите 21 век е ....и наистина това,което искам и казвам противоречи на думите ми(смъртно наказание-21 век),но мисля,че така тряа да работи системата:- "Око за Око,Зъб за Зъб!"

33

from the slumber ari

преди 16 години

Hail Satan. Сега ще започнем с палежите...

32

FoXi

преди 16 години

"Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм. "-Наръчник "Направи си сам жертвоприношение на зъл демон" по 2.50 във всяка книжарница...така ли да разбирам тва за намерения наръчник...едва ли...и все пак въпроса е че щом има такива "книжки" който подстрекават към насилие и антихуманност,как може ние да им простим и дори да казваме че не всички от тях са лоши и прочие...щото такива работи написаха някой от вас.-хмм къде намерихте общо между магия и сатанизъм?Тва са им просто некви ритуали някакъв си там кодекс на сатанизма,който донякъде съвпада с тоя на християните (традициите по коледа и великден,целуването на икони в църкви,кръщавания на бебета,венчавки и т.н.)...магия звучи несериозно.Магия е да превърнеш човек в овца,да превърнеш бирата в вино,да дадеш живот на ябълката...за какви магии можем да говорим тука?еми тва е от мен ае ся критикувайте ме

31

ee

преди 16 години

eee престанете с тия смъртни присъди.на тези хора им трябва психиятрия и доживотен затвор не друго.

30

aditoo

преди 16 години

za takiva hora trjbva da ima smjrtna prisjda

29

moonchild

преди 16 години

Не си мислете, че оправдавам този Якупек който е отнел два невинни живота. Трябва да си получи заслуженото наказание, но не трябва да се поставят под общ знаменател всички сатанисти, пък още по-малко да се изтребят. Това е много грешно мнение според мен. И точно тези които се представят за големи християни тука, не трябва ли просто да кажат Бог ще ги накаже и някой ден ще си получат заслуженото, а не те трябва да се изтребят?

28

moonchild

преди 16 години

16 добре написано, ама да ти кажа малко хора ще го схванат, а и повечето които са коментирали тука според мен не са много на ясно кво точно е християнството и сатанизмът. Според мен убиеца си е убиец, без значение каква религия изповядва, в какво вярва и т.н. А относно сектите, най-често в тях попадат хора които в даден момент от живота си имат големи проблеми и не са намерили подкрепа сред близките и приятелите си и просто се чувстват отхвърлени от обществото и точно в този мометн се появява някой си там който ти обещава добро бъдеще без болка и страдание и т.н и ти се хващаш за това като удавник за сламка.. от там нататък е ясно кво се случва в сектите, промиват ти мозъка и те карат да правиш неща които иначе не би сторил, примерно като убийство. Абе това е много обширна тема, мога доста да напиша, ама няма го сторя щото надали някой ще се зачете в написаното от мен. Само едно ще кажа, Бог е олицетворение на доброто, а Дявола - на злото. Замислете се би ли съществувал този свят ако едното липсваше? Според мен не. Където има добро, там има и зло и обратното. Просто така е устроен света. А кое надделява това вече друго нещо.

27

cassie

преди 16 години

lele toq e s bolen mozuk na takiv i smurt ne im e dostatu4no nakazanie

26

Krasi

преди 16 години

Не наркоманите трябва да се избиват като кучета, нещастни ми мислителю, а тези, които допускат да се пласира дрога и да се зарибяват малки деца. Ако един ден имаш дете, което са примамили да посегне към дрогата, не знам как ще разсъждаваш. Според мен виновни са:1. Политиците на всички нива, незаинтересовани и не направили нищо да спре вноса и прозводството и пласирането на дрогата. Разберете- ВСЯКО ДЕТЕ Е ЗАСТРАШЕНО! ВИЕ ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТЕ КОЛКО СТРАШНА Е ТАЗИ ИГРА.2. Става дума за жестоко много пари. Всеки си затваря очите и си казва:"Това няма да се случи в моето семейство". ГРЕШКА.3. Тъй като явлението е международно, ние, простите-в смисъл без влияние и някаква сила хора, нямаме шанс. Единственото, което можем да направим, е да предупредим децата си. За което нито има достатъчно информация, нито брошури, нито се вдига нужния шум в училища и детски градини. Това е толкова важно, а всички мълчат. 4. Наркоманите са жертви, пожалете ги поне мислено. Преследвайте убийците им!

25

tralala

преди 16 години

Писано е в Библията Матей 24 глава:...Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. 6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, ЛЮБОВТА НА МНОЗИНСТВОТО ЩЕ ОХЛАДНЕЕ.13 Но който устои до край, той ще бъде спасен.

24

dara6

преди 16 години

tova za men sa hora bez kapchica mozak v glavata

23

Dido Blaine

преди 16 години

Сякаш аз съм го писал този коментар !!!!!!!Подкрепям те.

22

FoXi

преди 16 години

Ей Бояне или Н:14 как казваш ти.Сатанист ли ме изкара ве злетак.До 6-7 клас вярвах в бог и постоянно се молех,кат стана,кат лягам и прочие.Просто станах реалист видях ко става в света и реших че религията е нещо което не е за мен.Въобще не ме познаваш за да ме наричаш сатанист и се радвай че още не съм почнал и аз да те псувам.Казах кво мисля за религиите,точка.Живота поднесе доста гадости не само на мен а и на хората който познавам въпреки че бяха примерни християни.На други пък който се отнасяха зле с всичко около тях и само гледаха да правят ад живота на хората пък ги помилва.Ако имаше господ нямаше да допусне това,не мислиш ли.Писна ми всяка вечер да се моля и да се надявам че утре ще се случи чудо и нещата няма да са като вчера.Започнах да вярвам само на мен и на 2-те си ръце и не сгреших.Аз не вярвам в твойте религии и не ти казвам нищо.Ти уж дет се бараш за голям християнин тръгна да ме нападаш без причина...това нормално ли е?