122

Анонимен

преди 5 години

Сега Руми Радев спокойно може да назначи Деса за съветник, тя така или иначе командва льотчика

121

Анонимен

преди 5 години

Герберастки *** и на снимка да го видиш трябва да го биеш като конска муха...

120

24/7

преди 5 години

Иво Христов вече не е шеф на президентския кабинет...хахаха , ще си разплета чорапите ...на кой му дреме за това ехидно , полуухилено създание.

119

Анонимен

преди 5 години

Радев и Нинова ще оправят България...Шайката на Борисов и Цветанов провалиха България...Най-бедните сме в Европа и с най-наглия европеец Цецо крадецо...

118

Анонимен

преди 5 години

Много от герберастите ще гласуват за БСП,защото Борисов харесва Станишев като председател на ПЕС

117

Анонимен

преди 5 години

Нинова да пише в листите Радев да става евродепутат, в Бг е пълен провал

116

Анонимен

преди 5 години

Радев може да вземе Цецка Цачева за съветник.. тя е изключително красива гранддама с блестящ интелект,морална и с първоначално леви убеждения,а и случайно е без работа...Не е за изпускане...Деси ще я одобри...

115

Анонимен

преди 5 години

Най*** в цялата тая драма е, че тоя убавец дори не е член на БСП и открито наричаше другарите на Нинова, че са от Позитаник 20 (от Титаник, *** сега му се усладиха евраците на мръсния запад, ***

114

:))

преди 5 години

:)) Герберите и останалата * вместо да се радват на/за Иво Христов /един интелиентен българин/, че отива в Европарламента злобеят! пп. абре злобари, ББ и подобни *** ли да ви представят пред света, м?

113

:))

преди 5 години

До АнонименСега ако спечелят БСП,ще спират парите за българия от ЕС.-----------------Плашиш ли? :)) Казват на това твоето Празна заплаха! Че до сега от това файда има само за "избраните" от ГЕРБ!

112

Анонимен

преди 5 години

Брадатко-косматко се уреди на брюкселска заплатка! Поредния бай Ганьовец с користни интереси, пфу!

111

Анонимен

преди 5 години

Аз няма да гласувам за Мария Габриел,защото мъжа й е френски агент,който работи против нашите шофьори на тирове и прокарва плана Макрон.

110

Голяма загуба

преди 5 години

Заради едната еврозаплата Иво Христов напусна президента и сега кой ще пише речите на Радев , ще ни липсват тези плитки, тенденциозни и първосигнални послания .....

109

Анонимен

преди 5 години

Сега ако спечелят БСП,ще спират парите за българия от ЕС.

108

Анонимен

преди 5 години

До ФалшАз предлагам на всички обикновени хора в България да раздадат по две-три жилища и никой няма да им се сърди за жилищата и да ги съди.Не е лоша идея.И без това ЕС не им дава да влагат парите в производство,поне да има някаква друга полза.

107

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че Нинова и Радев работят като екип за да вкарат руски агенти в ЕП. Решетников трябва да е доволен. Работейки за същите работодатели, те искат да елеминират Станишев защото майка му е украинка.

106

до 110

преди 5 години

Неандерталец=ГЕРБ

105

мошеннически номер

преди 5 години

Това се нарича слагането на тоя непознат партиен герой с име Иво Христов. Много хора ще го объркат с анализатора със същото име, който не знам защо се набута в БСП. И ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща монета, паразитни партии. Гласувайте за ,, Възраждане". Това е единственият шанс за България.

104

Анонимен

преди 5 години

Комуноидната номенклатура е много по-злонамерено вредна и от Бареков, който прави гафовете си от простотия, а въпросният хвалипръцко е инсталиран там целенасочено от пълзящия преврат Нинова-Радев, и заедно с Милиончева са чудно "представителство". Задграничните болшевишки и *** НПО-та и сега са си отровни саботьори по стара шумкарска традиция, но с този "екип" българите ще имат и и "защита", и "подкрепа", и "авторитет" - един от друг по фе-кал-ни.

103

:))

преди 5 години

До ЛогичноОще па зловещо е, че те с откраднатото не знаят какво да правят и как да влагат! : )) / 'ВЖ. как Боко и приб. фантазират за нови/първи технологии - ИИ, но там инвестицията е рискова и недостижима за тях/ Като с откраднатото си купуват пасиви/ нещо което гълта значителни средства, а не генерира приходи/, - апартаменти, вили, коли, ... !