37

Анонимен

преди 5 години

До тяНе само младите, а новите без връзки.

36

Анонимен

преди 5 години

Вълчев не знае ли, че от 10 години самите учители са роботите...

35

Анонимен

преди 5 години

Den na otvorenite vrati "Bulgarskiat dom v Europa"....bulgarskite politici ste si pokazvat domovete v Europa na europeiskite, afrikanskite, asiatskite grajdani....hubava bulgarska originalna iniciativa...

34

Анонимен

преди 5 години

Махнете най-после делегираните бюджети и въведете дисциплината и наказанията - изключването от училище, например, и да видим дали пресжът и качеството на учителите няма да се повишат буквално за няколко години.Ама щели да изчезнат папуасите от учебната система - ами нека, направете образованието ценност, каквато е била някога - преди комуноидната система, трябва отново да изминат еволюционният път до елементарните ценности - насила НИЩО не става освен... ПЪЛНО НИЩО - точно както сега

33

да се лекува!

преди 5 години

мъ много слабовато рва. къ си то ранцъти дигъ на гръб слага и оди из колиндорите на Наукътъ?АКо мое некой да га завиде на лехкър и рехген да го лъч посети и премине и на лента запише има ли там некоя буца, шо много ни е бледо и жлътнало тва момче.а е с ума си и професионално изпълнява възложените му за изпълнени заповеди от неизпълнителен характер.Они че да гъ уморът и че да га некоя самахлем кажът Альо Министърче време дойде да праиме Альото.Така че това момче да иде на лекар. Много изтощено.

32

Анонимен

преди 5 години

Българските училища са замръзнали в миналото хилядолетие, министърът се тревожи за роботи....Компютрите в училищата са на ниво компоти!

31

тя

преди 5 години

Но могат да заместят директорите , от които никой няма полза , а загуба - крадат делегираните бюджети , създават клюки и интриги, разделят колектива на свои и чужди, вредни са от където и да погледнеш !Най- много страдат младите учители !

30

Анонимен

преди 5 години

А учениците не могат да заместят роботите производствата! Сегашната образователна система произвежда бъдещата милионна армия от безработни.

29

Изкуствения интелект

преди 5 години

е една от основните глупости наред с глобалното затопляне и толерастията, които юдо-масонската пропаганда неспирно въртинай-големия успех за сега на юдо-масонките корпорации работещи над изкуствения интелект са алгоритмите за манипулиране на стоковата борса има доста успешни алгоритми за разпознаване на лица и за автоматично подслушване на телефони разговори и мейлове но това е в общи линии всичко което е направено и едва ли нещо съществено ще се промени преди да се появят квантови компютри

28

Анонимен

преди 5 години

Ще могат и още как! 90 процента от хората ще останат без препитание заради развитието на AI , дори Мъск го потвърди!Шнур за развитието на AI !!!

27

Мед Превенции

преди 5 години

Това момче Министърче да иде и си спрет в раковата една пълна картина на храносмилателния трак от горни успоредни устни до долна О-образна срамна устна. Някъде кривата клетка се *** и размножава. Мноо ни е слабоват чък хърбовато тва министърче по накуките.Войчо имаше няколко месеца същия външен вид и бледен- помина се от рак на стомаха.

26

Ум твой Ъз твой

преди 5 години

пусни си в Gъза робот да те научи да сеRеш, едно гендериално упражнение за заТници запеклии. Крази, Dупетникът си е твой до доказване на вината и ракията му

25

Анонимен

преди 5 години

За какви 500 лева говорите? Няма учители, които да работят за под 1200. И това са без парите по проекти, лекторските и частните уроци. Колко учители следва да се съкратят, след като за следващата година първолаците ще бъдат 20 000 по-малко от миналата година?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Ти да видиш! Учениците не искали да се научат и колкото да ги учила, не ставало. Твоята работа е да ги накараш да искат да учат. Мотивиране се нарича. И ако не си го разбрала досега, значи от теб учител не става.

23

Анонимен

преди 5 години

бла бла зелен кон и умен даскал...

22

До Селективен ученик

преди 5 години

Въпреки донадените 95% , осигурени от източници извън училището, в мисленето и възпитанието си сте останали на нивото на онези първи 5%. Комично, не мислите ли?

21

Анонимен

преди 5 години

До точно това еНе вярно, че учителите работят за 500 лв. заплата. Като добавиш и частните уроци, сумата е доста добра. Да бъдеш учител е призвание и има много учители, за които преподаването е най-висша ценност.

20

До един

преди 5 години

Странно, в училище са Ви обучавали да бъдете роб, а се е получил най-обикновен ***.от...Лош резултат за образователната ни система!

19

Анонимен

преди 5 години

Роботите не могат да заместят учителите-това не е верно -виж австралия и пустинните райони как се обучават тамошните деца

18

младежът

преди 5 години

Тубата(YouTube) вече замества доволно ;)