13

Анонимен

преди 4 години

Всички екстри при едни са базови при други! Когато си търсих кола, луксозна, давам ми оферта от най-високото ниво и почват да ми в хвалят... когато свършиха с това им казах, хайде сега да сложим няколко екстри ама които са наистина полезни... та с форда си е същото, 700 лв за нищо....

12

Анонимен

преди 5 години

кара на лизинг.този модел който е с най-добрата месечна вноска напр.Форд Куга джип.с всички екстри.кожен салон.подгряване на седалки.4×4.навигация....за 350 евро месечно

11

От Берлин до Мухаха

преди 5 години

Виж сега, чалгосан приятел: може и да не е хибрид, но е с електрическо задвижване от рода на Plug-In... или нещо подобно! На 2 месеца е, и изглежда страхотно с белият си цвят.. В думите на моят приятел, не се и съмнявам, защото никога не ме е заблуждавал, а и е нямало нужда!!!Пожелавам ти една приятна и без завист хубава вечер...!

10

Анонимен

преди 5 години

Верно ли? Аз мислех, че ги тресе носталгия по комунизма, мразят евро ценностите, бананите и затова карат трабанти.

9

Мухаха

преди 5 години

До От БерлинТвоя въображаем приятел има много интересен въображаем SUV . Ко речи ? Тигуан с хибридно задвижване ? Харчи 3.6 на 100 ? Пълен с помощни системи ? Я пак ? Хахахха. Пич, смея се с глас . Върви хвърли ярма на прасетата или там каквото ти е поръчала баба ти , не се знаимавай с неща които не са ти ясни .

8

От Берлин

преди 5 години

Вчера се видяхме с един добър приятел. Купил си е, като добър немски гражданин Тигуан с хибридно задвижване... Бензинов, пълен с помощни системи, харчи по 3,6 л/100...Само като си помисля, какви са цените на сервизното обслужване, и ми се завива свят... Е, той може да си го позволи... Ами, като започнат и техническите проблеми един ден...?!? Това е 100% сигурно... Той да си му мисли :)

7

Анонимен

преди 5 години

До ЯПОНЕЦПрав си, че все още япоците произвеждат автомобили с най-добрите отзиви от клиентите. Но корейците лека полека ще ги изместят и от там , както ги отнесоха от телевизорите и другата техника.

6

ЯПОНЕЦ

преди 5 години

АЗ карам само ЯПОНСКИ АВТОМОБИЛИ !Те са за ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА !

5

Анонимен

преди 5 години

Една от най-продаваните коли в Германия се оказа Дачия , модел ДъдстърИмаше статистика , че за 2018 е имало продадени около 200хил броя

4

Аз

преди 5 години

Е какво да кара, цял свят иска да кара германски :)

3

Таратайка

преди 5 години

А българинът кара старата кола на германеца.

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

За кво говориме, эа същото. Немаш ли Голф, немаш нищо.И да се энае! Нема ми липсва тоя медиен кoптop, осбено ако шибaм...вече 40-се годишното блонди.

1

Анонимен

преди 5 години

Е то немците японки ли да купуват или фрвнски циркове