21

бръм-бръъм

преди 5 години

Защото жената не е пазила шумотерориста.

20

роб на влаЗта

преди 5 години

Българин -наркозависим-мотора пълна двойка без нищо -неправоспособен-минава на зелен светофар-момичето пробягва на червено като от спрелите автомобили няма видимост.Счупен таз и крака -10 ребра .УЖАС....

19

Да допълня...

преди 5 години

Цялата работа е че мотора не е бил с пусната светлина. Динамото не работило.

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва да е ром , ние българите не правим такива работи Ние сме едни хрисими , тихи , законопослушни ...

17

Кратун

преди 5 години

Предполагемо надрусан, без книжка, удря пешеходец на пешеходна пътека, с нерегистрирано МПС и регистрационни табели на откраднат мотор..... Ако е карал с каска, може да му се признае, че поне едно правило е спазил... Този показва среден пръст на цялото ни общество и трябва да послужи за назидание на всички таква отпадъци като него.

16

Анонимен

преди 5 години

Сега на тоя колко години ще му дадат - пробация ли.За "рекет" може 20 години, а да потрошиш човек - сигурно от 2 до 5, поради младост и непредпазливост.

15

Анонимен

преди 5 години

Моторджията да бъде набит на кол и изнесен на Варненския Централен плаж за назидание!

14

123

преди 5 години

"Мъжът е отказал да му бъде направен тест за употреба на наркотични вещества."Аз не разбирам защо трябва да го питат изобщо...

13

Анонимен

преди 5 години

До Ех лелеeeВсичко котки са животни, но не всички животни са котки.

12

Анонимен

преди 5 години

До sakiЗатворът му е сифщгурен, ако причини смърт, без значение, колко изрядни са му документите. Сега се пита, дали не трябва, затвора да му е сигурен при тези проявинения, защото щтой буквално показва среден пръст на всички наши закони и регулации. Ако подобен ниско качествен индивид може, да прави така, представи си, какво става когато по-умни, безкрупулни и амбициозни хора злоупотребяват със слабите ни закони!

11

Ех лелеее

преди 5 години

Обаче пък "Пазете мАториста"!

10

Анонимен

преди 5 години

До 10Пропуск в милата ни система. Ако не се явиш три пъти, може би ще те глобят с 1000 лева. Правят го, за да откажат гражданите, да го съдят за обезщетение, защото адвокатски такси стават огромни с времето, а после се занимават само с прокуратурата.

9

Анонимен

преди 5 години

Започна се пак!-:(

8

Анонимен

преди 5 години

Чай ся... няма книжка, отказва тест за наркотици, кара нерегистриран мотор с крадени номера които се издиравт... и се освободен за домашно лечение?????

7

saki

преди 5 години

Без А категрия, без регистрация на мотора, с крадени табели, отказва тест за наркотици. Лоша работа ,дефакто няма нито гражданска ,нито преглед. Ако почине жената, затвора му е сигурен.

6

xxx

преди 5 години

Сега ще спретнат мотосъбор с лозунг:Не искаме пешеходците да блъскат мотористи! Пазете мотористите!

5

алоо

преди 5 години

Прекратена регистрация,рег,табели на друго МПС,което се издирва, блъскаш пешеходец на пешеходна пътека, отказва тест за наркотици(защо ли?)...още какво трябва да стане за да се задържи тоя и да му се повдигне обвинение по бързата процедура??? Или прокуратурата действа,когато гонят лични и НАРЕДЕНИ интереси,справка- случая Иванчева. Слаба държава,ужасна правосъдна система..

4

Анонимен

преди 5 години

приятно пропуснато е че е пресичала на червено

3

Анонимен

преди 5 години

Мотористите са свободни, слабоконтролируеми елементи на пътното платно. При определени обстоятелства отхвърчат от него като тапа от шампанско и помитат всичко по пътя си. ТИР-овете са с висока резистентност на този тип участник, а пешеходците са особено уязвими.

2

Анонимен

преди 5 години

Да не дава книжка за мотор поне до 45 годишна възраст Както е казано - '' До 45 , човек е зелена тиква ''