5

Удар

преди 5 години

Абе кво им се връзвате цяла България разбра че тази линия се държи от колекционерите. Имаше един там дето се опитваше да ги тормози и "некорумпираните" му колеги с малко помощ го смачкаха! Това е Бг все пак, не го забравяйте, тука се удря само конкуренцията на някой, няма място за принципи. В тази операция парите не са от антики, а тея задържаните са няма такива "***"..и много ментета. Ето това е самата истина.

4

dido

преди 5 години

Само да не се окаже и тази операция малко прибързано прехвалена като онази с прословутото "златно съкровище"! Учудващо е как изведнъж т.нар. фалшификати станаха държавен приоритет, след като засягат най-много т.нар. " колекционери", които са в основата финансирането и на иманярството и на трафика и чиито "колекции" си остават недокоснати с много малко изключения в годините !На тоз дето се беше изхвърлил със "значи можело" да му кажа, че такива операции имаше много и са безмислен, умишлено !

3

lenin

преди 5 години

абе защо моят бюст е сред тези антики

2

баш тиквоч

преди 5 години

пак ше ги изенесем, тея испанци за кви на имат бе. ние центъра на барцилона изкупихме с другаря алекперович че едни антики нема да продадем. че направим антиквариат в лобито на хотела. мис бюстие че е меринежйка.

1

Анонимен

преди 5 години

Нашите ги изпускат, испанците ги връщат