199

Анонимен

преди 5 години

А защо 3 милиона не си стоят при демокрацията ами мият улиците и мизерстват на Запад.-------------------Точно в демократични държави са емигрирали. Не съм чул някой да мизерства. Милионери не са станали, но се издържат доста прилично. В Русия не знам някой да е избягал. А причината за емиграцията е, че "прехода" го направиха бившите комунисти дето се преродиха като капиталисти. Като корни техноимпекса, баневи и т.н.

198

Ей тва сме българите

преди 5 години

Карат се в нета,вместо,да направят добро,така,че само Господда знае.Защото, Бог наказва, но и Бог помага !Смирете се !!

197

Анонимен

преди 5 години

Та не разбрах колко струваха чушките през април по времето на Тошо правешки?

196

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 199А защо 3 милиона не си стоят при демокрацията ами мият улиците и мизерстват на Запад.Не са 3 милиона и точно при демокрацията стоят(все пак не са отишли в Рашкистан) и въобще не мизерстват на запад.

195

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея произвежда спътници, космическа техника, балистични ракети и ядрени централи. Северна Корея е световен фактор с който дори САЩ се съобразяват.----------Каква е миграцията към Северна Корея?Виза трябва ли ми?Питам, че смятама да мигрирам към някоя "райска държава":))))

194

Ванката

преди 5 години

Къде у нас берат ябълки през април?

193

Анонимен

преди 5 години

подобни статии са храна за червените тролейбуси от депото в Петербург. е за това сме на 111 място по свобода на словото, защото всички медии са кремълски лакей, в тази статия няма и един верен ред, всичко фалш новина

192

Без коментар

преди 5 години

Средна заплата в Москва - 2750 долара.Средна заплата в София - 594 долара.

191

Анонимен

преди 5 години

А защо 3 милиона не си стоят при демокрацията ами мият улиците и мизерстват на Запад.

190

до 194

преди 5 години

А на Тетка Цецка, на Цвъкьо Асансьора и на Боко Тиквата децата къде са ?С тази разлика, че синът на Корнелия е отличник на Университета в Бъркли, който е в Топ-5 на Света, а децата на гербаджийската шайка са тъ поъгълни като родителите си и ги издържат с пари от България, откраднати от народа.

189

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея произвежда спътници, космическа техника, балистични ракети и ядрени централи. Северна Корея е световен фактор с който дори САЩ се съобразяват. А България е васална страна която нищо не произвежда, управлява се от американското посолство и българите служат за евтини черноработници на Запада.

188

Анонимен

преди 5 години

и аз това се чудя.Защо 3 милиона българи са отишли на запад, а не във Венецуела или Куба?Кажи бе комуноидче ?

187

Анонимен

преди 5 години

е то щото сега при демокрацията много добре живее българина, затова 3 милиона българи мият улиците на Запад и слугуват за мизерно заплащане

186

Анонимен

преди 5 години

На *** Нинова децата са в Северна Корея, защото там чушките са безплатни и има социализъм, а не е като гадния капитализъм, където всичко се плаща.

185

Анонимен

преди 5 години

Троловете на Тиквата и Пъпеша изпълзяха от канализацията и превзеха форума.

184

хаха

преди 5 години

Мързеливите комунистически негодници реват по цял ден, че марула по 80ст им била скъпа.и чакат светлия комунизъм да дойде и всичко да е безплатно без да работиш.

183

Анонимен

преди 5 години

Нещо няма никакви репортажи за гладувашите венцуелци с 2 долара заплата, защо така, поне едно видео от кумова срама да бяха пуснали CNN или Дойче веле, поне една снимка във фейсбук...

182

Анонимен

преди 5 години

До майтап бе,уилие то щото при Тошо като имаше БДС, някой го спазваше :) масово хляб добруджа се продаваше за бял, кашкавал тип витоша за балкан, да не говорим сирената и колбасите, там беше мътна и кървава, въобще влизал ли си в месопреработвателно или косервно предприятие по онова време, абсолютна трагедия беше, в наши дни на такова предприятое няма да му разрешат дори и храна за животни да произвежда

181

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен185екстра си живеят в комунистическа Венецуела.91/100000 убийства2$ заплатаот един месец нямат токхахахаБолен комунистически мозък.Защо внуците ти са в САЩ, а не в Венецуела бе?

180

Анонимен

преди 5 години

До Дядо СоциТо сега при демокрцията голям живот - българите са първи по смъртност в света.