45

хмм...

преди 5 години

И какво ще прави Слабаков в ЕП, може би ще промотира някоя марка цигари?

44

ГЕНЕРАЛ

преди 5 години

Дано ген. Шивиков да се е продал добре. Той като отсвирен генерал и на малко би бил доволен, ама с тези откровенни *** да се хване...... Малко като да си купиш завод в началото на септември 44-та. Което идва ни покаже, че никога не е късно да станеш за резил. А за Слабаков - ще хапнат и пийнат доволно с войводите. Те обичат трапезата и я уважават. А той ракийката .....

43

Анонимен

преди 5 години

Още по-зле . ВМРО колко смята да прави пенсията на пенсионерите за тези избори . 300 лв минимална вече получиха всички от предните избори :(

42

Позитано

преди 5 години

Нормално! Старият Слабаков е разстрелвал Вапцаров! А Шивиков няма вид на генерал, а на пехливанче трети разряд. Погледнете как са изглеждали генералите преди 100 години сравнете с това остригано дебелобузесто момче! Например ген. Вазов, Иван Вълков, Никола Жеков! Но не и Кочо Стоянов и Луков, защото Шивика мяза на тях, но те са от ерата на фашизма!

41

Анонимен

преди 5 години

Тоя Непушач от кога стана Македонец. Русенскио Македонец да не би да си мисли че с този ще спечели изборите. Както казваше баба Удавник и за сламка се хваща.

40

Анонимен

преди 5 години

Пушач за пакет цигари и в Ада слиза

39

Анонимен

преди 5 години

Когато родителите са известни и преуспели, обикновено от децата им не става и *** за зеле. Слабака младши е типичен пример

38

Анонимен

преди 5 години

Андрей Слабаков май е скъсал джоба,щом се е намърдал при тия лаладжии.Да си спомняте нещо да е режисирал?Жена му поне играе криво-ляво,но той само паразитира на неин гръб.Сега може и да се облажи,ама не ми се вярва.

37

Анонимен

преди 5 години

Слабаков и неговите халтури. Ха-ха-ха

36

Анонимен

преди 5 години

Какво пък? Като занем какви пеперуди са Каракачанов, Сидеров и лъжливият Симеонов, на тези двамата точно в тази шайка им е мястото.

35

ГУРЛЬО ПАРТИЕЦА.....

преди 5 години

Ние от БСП ще видим сметката на ЕС......

34

Така е ..

преди 5 години

Ако Борисов беше предложил ген. Шивиков за президент , печелеше одмах. А той Цецка.Къшмеррр!

33

Лед на челото

преди 5 години

Какви чужди езици владеят тия двамата...кибици от квартална седянка...

32

Лоренцо

преди 5 години

Андро до колкото знам е известен защото е син на известен, но този известен по ,,онова време,, беше нещо и един голям театрал и актьор! Докато заводския комин Андро, снима някакви ,,филмчета,, които само той ди гледа! Пафка където седне и където стане, не се съобразява с никакви правила на поведение на публично място! Жена му алкохолно ьависима??? .....Та и тоя за евродепутат ми се гласи???

31

Антон

преди 5 години

Толкова ли няма млади хора патриоти? За европейски деппутати? Този алкохолик ли ще пратите в Брюксел? И Шивикови, червен до косите бесепар...Ало, ВМРО, осъзнайте се, намерете ново поколение българи. Нищо не печелите, само губите с тези двамата, за какво са ви???? Каква личност е Слабаков? Името си го показва. Точно като Баневи и Станишеви...Осъзнайте се хора.

30

МВР и Военни

преди 5 години

--не знам другите защо учат.....

29

тя

преди 5 години

Партийните субсидии се раздават на свои хора за отваряне на клиники, магазини , аптеки и подобни! Начин нашите пари да отиват в новобогаташите определени от партийте .

28

Анонимен

преди 5 години

У нас политик става този,който не е успял в собствената си работа.-А.Слабаков, вестник Борба,бр.81/28.04.2011.Тоя къде се вре-нали е успял с рекламата на дюшеци.

27

Менто

преди 5 години

пак се напил и не знае къде се намира.!.

26

апо

преди 5 години

И Шивико и Слабаков са червени , вероятно са ги включили за цвят......червеното на Каракачанов е недостатъчно :)