82

недоумявам

преди 5 години

Това означава ли че не трябва да пращат в Сливен Ленчето за ония пари от КТБ?Ми че то така, всички журналисти ще започнат да работят за БСП и тогава ще излезем на първо място по свобода на словото.

81

тъжна истина

преди 5 години

единствения начин да подобрим мястото си е ГЕРБ да падне от власт и медиите на ГЕРБ ще започнат да критикуват ударно БСП, протести, циркове, докато ги свалят, а после отново ще си трайкат за далаверите герлбави. хахахахахахахах

80

sorry

преди 5 години

Днес също е част от стремежа да вървим надолу.Надолу където вече няма страх и пориви,всичко е в розово,няма корупция,протести,а истината отлежава за по добри времена.

79

Анонимен

преди 5 години

В държава където на власт е падишаха каква свобода на медии и слово очаквате да има? Всяка критика по адрес на падишаха и критикарят си заминава . Но така е като куцо и сакато става журналист и знае само *** да прави.

78

Анонимен

преди 5 години

А по слободия на първо място!То пък едно слово,е има и интелигентни медии,но и заети с пропаганда, поръчки,едни чудесии,дето не са били и лъжи,лъжи,троловете цъкат за дребни,платени социологически агенции и все " заети" !

77

sity 40

преди 5 години

СМИРНЕНСКИИ СТРАХА НА МЕДИИТЕ " Надоле! Надоле! Надоле! В студените бездни слезни, където тела полуголи се гърчат край черни стени, де опват се мишци железни и техния удар звъни сред мрака на страшните бездни с протеста за слънчеви дни..."

76

просто човек

преди 5 години

Няма как. Ленчето и сие писаха много доноси във връзка с русенския случай, въпреки че той се оказа чисто битов криминален. Сега ако я затворят за онези пари от КТБ ще има още много доноси.

75

fake news

преди 5 години

имайки се предвит колко комента се трият тук 111 е доста високо!

74

Анонимен

преди 5 години

От 34то при Станишко до 113то при Бойкоо !

73

Ludoto Lenche

преди 5 години

...DE MO KRAT SI A ...da ama zapadna ! To po- goliam totalitariazam ot zapadnata liberalna demokratsia ..izliza ,che mai ne sashtestvuva ! Opita uchi ..kakto se kazva ...

72

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов еднолично управлява България 11 години.Колко пункта паднахме за това време?

71

факт

преди 5 години

Ако имаше класация на отделни медии и саитове щяхме да се класираме от 180 държави на 210 място!

70

Анонимен

преди 5 години

Доста напред са ни сложили , тук медийното пространство е само лицемерие и нагаждачество , бълващите лъжливи новини , учат другите как да се пазят от това - по- голяма га..в ра няма

69

demokratia

преди 5 години

Нали, демокрацията именно с това мото дойде - всеки да има свобода да изкаже мнението си ? Какво стана после ?От седмица, не мога да публикувам коментар тук, в тоя сайт... Какво стана с цензурата?! Кривите краставици и коректният радиус на бананите бяха оправени от ЕК. Какво стана със прословутото "свобода на словото" ?

68

Само за сведение

преди 5 години

2001 г. - след 4 години управление на "лошият" Иван Йорданов Костов и "лошото" ОДСБългария е на 38 място!Сега, благодарение на сикаджиите - на 111-то!

67

SiC

преди 5 години

Може и още по-надоле...

66

Анонимен

преди 5 години

б.лгаристане тежко ти горко с недоразумението крадливо г.рберасче

65

anonimen

преди 5 години

malko e 1111

64

Анонимен

преди 5 години

Преz 2009-та, преди Тиквата да превземе медиите, Бълагария беше на 68-мо място в света. Днес е на 111-то.

63

Муха ха ха ха

преди 5 години

До изнервенЕй герберуго нещо много си се газирал. Защо ли? Да не би да е заради изборите и страха ти да не ги загубите, че бизнесчето ти ще поеме като Титаник към дъното без гербавите да са на власт? Аре успокой се ще ни намерим един контейнер да е само твой.