8

умен и буден турчин

преди 5 години

Султанатът на Ердоган се поклати много здраво и Екрем Имамоглу е първата стрела, която отвори много тежка рана в авторитета на Ердоган. Той загуби изборите като загуби 5 от 6-тте най-големи града, които отговарят на 70% (!!!) от целият БВП на Турция. В Анкара всички статии на Ататюрк бяха измити и бяха инсталирани нови осветления. В Артвин през няколко дни се пуска класическа музика по мегафоните на централната улица. На ислямистите им показаха червен картон и това е прекрасно дори за България.

7

Tutitu

преди 5 години

До АнонименЗащо не попрочетеш някоя и друга книга? Като чета написаното имаш нужда.

6

Анонимен

преди 5 години

Човекът е преподавател в университета, светски настроен. Много добър избор! А Истанбул е сърцето на Турция - демографски това е 1/4 от Турция, а икономически сигурно около 40% от икономиката. Кметът на Истанбул винаги е бил важна фигура. Навремето и Ердоган тръгна като кмет на Истанбул. Дано не му погодят някой номер само, но ще е прекалено явно, а и границите вече са преминати и всяко едно подобно нещо ще вдигне вой до небесата и в самата Турция, и по света.

5

Божият син

преди 5 години

Нищо добро, не идва от югоизток!!!

4

Анонимен

преди 5 години

отбелязва ТАСС, цитирана от БТА...................тоест копиран Текст......смешници са тоа сайт

3

Анонимен

преди 5 години

Реално със загубата на Истанбул настъпва началото на края на режима на Ердоган.Нека да пожелаем на новият кмет Имамоглу крепко здраве и попътен вятър в управлението на мегаполиса,а след време когато популярността му стане огромна да спечели и президентските избори!

2

Су 34

преди 5 години

То повечето жители на днешен Царигард са с гръцко и българско потекло!

1

Анонимен

преди 5 години

ердо, хвърли го в затвора тоя нов кмет бе! кажи, че е гюленист и готово. както с останилите стотици хиляди невинни хора, които прати в панделата.