7

Ядосан

преди 5 години

Трябва дожимотен затвор или смърт за наркоманите и дилърите също оправа в мизернатани скапана държава няма..

6

Анонимен

преди 5 години

Да съдят тия които пускат пакети по морето с хероина!!!ама, надали...

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Би било добре да обърнеш внимание на факта, че думата "демократично" е взета в кавички, т.е. би трябвало да говори нещо! Ако не се е разбрало - жалко. Предполагам, че ме четат достатъчно интелигентни хора, за да разберат иронията към 3.Между другото - синът е на 20 г. (има го в други публикации), което означава, че е роден през 1999 г.!

4

Анонимен

преди 5 години

До 5.. Това , че е 1995г. Не е станала демокрацията за един ден на 10.10. 1989г. Днес е демократчиЦА. Демокрация ще настъпи, когато няма какво да се приватизира, когато стане лустрация, когато частната собственост е неприкосновена, когато централната власт отпадне, когато има местна власт независима от централната, когато има свободен и независими медии. И още много

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Направи елементарна сметка (ако можеш!): жената е на 43 г. Да е родила сина си на 18 г.(??!!) - означава преди 25 г. Т.е в 1995 г.! Какъв социализъм ти се мотае в главата? Все пак когато изказваш някакво мнение би трябвало и мъъъъничко и да мислиш!Явно си плод на "демократичното" възпитание и образование! Жалко!

2

Анонимен

преди 5 години

Синът й: възпитаник на социализма разбира се

1

Анонимен

преди 5 години

Зетът? Кой ви е подарил дипломите, не знам......